VIDEO Na površini nesuđenog bazena na Novom naselju gorelo rastinje: Nije poznat uzrok

Uzrok požara koji je sinoć izbio na površini nesuđenog bazena na uglu Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića još nije poznat.
Kako za 021.rs navodi načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Stojan Milovac, vatrogasci su dobili dojavu o požaru na Novom naselju nešto posle 1.30 sati posle ponoći.
 
Na teren je izašlo jedno vozilo sa tri vatrogasca, a završetak intervencije je bio nekih sat vremena kasnije.
Dodaje da je vatrom zahvaćena površina od 30 kvadrata.
 
U gašenju je, kako kaže Milovac, utrošeno 5.000 litara vode, ali šteta nije vidljiva s obzirom da je reč o poljani.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj je ranije za 021.rs rekao da nije bilo intervencija njihovih lekara zbog ovog, ali i druga dva požara koja su sinoć bila u Novom Sadu i Temerinu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Ova površina na kojoj je izbio požar deo je parcele na kojoj je planirana izgradnja sportskih i rekreativno-komercijalnih sadržaja.
Inače, ova parcela na Novom naselju je nikada izgrađeni bazen, potom divlja pijaca, pa i parking.
 
Prema podacima iz katastra, vlasnici ove parcele su kompanije "Delhaize Serbia" (deo međunarodnog lanca marketa) i Novex 021, vlasnik firme "Capitel Light Team" koji je i ranije bio vlasnik dela parcele.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika