Muzičar pokraden u Novom Sadu - iz automobila mu odneseno pola opreme

Profesionalni muzičar Eldar Avdić opljačkan je sinoć u Novom Sadu.
Muzičar pokraden u Novom Sadu - iz automobila mu odneseno pola opreme
Foto: Pixabay
On je na društvenim mrežama objavio da mu je iz automobila nestalo pola opreme.
 
"Kolege, sinoć mi je iz auta u Novom Sadu nestalo pola opreme, komplet stalci, stolica, crveni tepih, bas pedala, roto tom, dva stalka za mikrofon i dva toma 10" i 12" drumcraft tamno plavi", napisao je Avdić.

Kako je dodao, ako neko vidi išta od navedenog, neka mu se javi. 

Podsetimo, u novosadskoj policiji su u januaru ove godine apelovali na Novosađane da zaključavaju svoja vozila i da, prilikom napuštanja parkinga, provere da li su sva vrata zatvorena.
 

Foto: Screenshot (Instagram/avdic_eldar)
 
Takođe, savetovalo se da ne ostavljaju ključeve u vozilu, kao i da ne ostavljaju upaljene motore kada napuštaju automobile. 
  • The dog

    03.09.2024 17:24
    Dva puta mi se desilo da ostavim kljuc u autu i da zakljucam auto. Pitao slucajnog prolaznika da mi pozajmi telefon da pozovem moje da donesu drugi kljuc. Lik otvori auto nekom “britvicom” koju je izvukao iz dzepa za 2 sekunde i ja izvadim kljuceve i telefon.
    Drugi put kad mi se to desilo, zovnem nekog lika koji je dosao sa vakuum hvatacima i nekom sipkom. U roku od 20 sekundi je otvorio auto iz druge. Hocu reci, mozes zakljucavati kolko hoces, ako se neko namerio na auto, otvorice ga ocas posla i izneti sta hoce dok si okrenuo ledja.
  • Stari novosađanin

    03.09.2024 17:18
    Da skrenem pažnju
    Potražite na najlonu.
    Nema potrebe da mi zahvaljujete na infu ;)
  • Bosanac

    03.09.2024 16:26
    "Nema leba bez motike"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika