Dečak povređen u udesu na Telepu

Jedno dete povređeno je danas, 5. septembra, u udesu na Telepu.
Dečak povređen u udesu na Telepu
Foto: 021.rs

Jedanaestogodišnji dečak oboren je dok je vozio bicikl, nešto pre 13 časova.

Udes se dogodio na uglu ulica Ilariona Ruvarca i Jovana Popovića.

Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, povređeni dečak je zbrinut i zatim prevezen na Dečiju hirurgiju.

Teme

udes
  • Knjizno odobrenje

    05.09.2024 16:40
    Užasna raskrsnica, jako loša vidljivost za automobile. Treba ležeće postaviti za sva 4 smera kao i pešačke prelaze. Nedaleko odatle se nalazi mesna zajednica čija jedina svrha je da pravi noćne žurke... Generalno cela ulica Jovana Popovića celom svojom dužinom ima jako malo pešačkih prelaza, a jako puno dece njom ide u školu i na obližnje igralište.
  • Jovan

    05.09.2024 15:59
    Ovo nije ljudska greska, mora se obezbediti infrastruktura koja ce zastiti nasu decu. Saobracaj je jako opasan i pesaci i biciklisti UVEK moraju imati prednost. Ta prednost se ne postize zakonima, nego infrastrukturom.

    Saobracaj se mora usporiti i ne mozemo se oslanjati na ljudski faktor.
  • zoki

    05.09.2024 15:25
    Užasna raskrsnica je to postala. Mala, nepregledna, a mnogo vozila. Još na uglu se zida nova zgrada, i trotoar su zagradili pa pešaci ne mogu da prođu, osim kolovozom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika