Počelo suđenje za ubistvo dve žene u Rakovcu

U Višem sudu u Novom Sadu u sredu je počelo suđenje B.R. (48), koji se tereti da je u Rakovcu, 18. februara ove godine, nožem ubio bivšu suprugu D.R. (47) i njenu majku N.Č. (75).
Počelo suđenje za ubistvo dve žene u Rakovcu
Foto: 021.rs
Okrivljeni, koji se u istrazi branio ćutanjem, u prvom obraćanju sudu je rekao da će izneti odbranu, piše Dnevnik.
 
Podsetimo, dvostruko ubistvo se dogodilo 18. februara u porodičnoj kući u naselju Salakcije u Rakovcu, u večernjim satima.
Tela ubijenih žena pronađena su u kući, a policija je osumnjičenog zatekla na mestu ubistva. 
 
On je uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru.
Protiv B.R. vodila su se dva krivična postupka zbog nasilja u porodici, pa je u aprilu 2019. godine bio osuđen na devet meseci uslovno, a zatim je ponovo 2021. godine osuđen za isto delo na kaznu zatvora od dve godine i dva meseca. Tom presudom mu je bio zabranjen prilazak i komunikacija sa bivšom suprugom.
 
Nastavak suđenja zakazan je za 10. oktobar. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika