VIDEO: Jedna osoba poginula u teškoj nesreći kod Bačkog Petrovca, troje dece među povređenima

Jedna osoba je poginula, a više njih, među kojima i troje dece, povređeno je u sudaru dva putnička vozila koji se dogodio oko 12 časova kod Bačkog Petrovca.
VIDEO: Jedna osoba poginula u teškoj nesreći kod Bačkog Petrovca, troje dece među povređenima
Foto: Screenshot (Instagram/192_rs)
J. S. (38) je primljena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa teškim telesnim povredama, ali je uprkos naporima lekara preminula.
 
Osim nje u Urgentni centar KCV primljen je i J. Ž. (36), sa teškim politraumatskim povredama i nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju. 
U Dečiju bolnicu u Novom Sadu primljeno je troje dece uzrasta 10, devet i sedam godina. Dvoje dece imaju teže telesne povrede, ali nisu životno ugrožena. Svo troje je zadržano na bolničkom lečenju i dijagnostika je u toku, potvrdila je za 021.rs portparolka Dečije bolnice Andrea Đuretić. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)

 
Nezvanično, u jednom automobilu nalazila se porodica, a u drugom vozilu dva muškarca.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)

Kako se saznaje, vatrogasci su sekli kola da dođu do putnika.
 
Saobraćaj je obustavljen. 
  • Maja

    06.10.2024 19:54
    Petar
    A nego po kome da pljujemo?Jesu li naše licne institucije ili drzavne ?Ko treba da sankcioniše bahate vozače koji u privatnim vozilima sa blinkerima divljaju kroz naseljena mesta i ubijaju koga stignu?I kao po starom dobrom običaju ni ovima neće faliti ni dlaka sa glave a troje dece ostalo bez majke.Jer oni su eto ”neko”!
  • dqd

    06.10.2024 19:53
    Cesto prolazim tuda. Par zapazanja: jeste most u krivini, ali je ogranicenje 50! Kojom brzinom je ovaj mentol uleteo, em krivina, em uzbrdo da multiplu samelje uz ogradu! Drugo, 30 godina vozim, i jos mi cale moj pricao i upozoravao na saobracajce u Petrovcu, u sustini cesto odmah posle mosta kod pumpe stoje. Petrovac je jedino mesto u Backoj gde stvarno vozim 49 i ni km vise. Prosle nedelje kod Ratkova, sad Petrovac... I za kraj. Vozim tuda cesto i brzine kojima ljudi voze su sulude. Ogranicenje 80, ja vozim 95 i pretice me lik pun gas sigurno 120..ne jedan nego mnogo njih, narocito na potezu Rumenka - B. Petrovac - Silbas.
  • Tuga

    06.10.2024 19:50
    I još nešto... Ako je istina da je Mercedes (model S klasa, najnoviji, preko 100 hiljada EUR), prvo jurio sa rotacijom pa zatim ubio nekoga. Da li ćemo najzad nešto da menjamo u ovoj državi. Postaje jako tesno, da se tako izrazim.
    Ovako beskrupulozno kršenje zakona je... Prvo, čemu? Drugo, postaje nepodnošljivo.
    Ej, ode majka troje dece. Da ne kažem da verovatno i ta deca tek treba da se oporave od raznih preloma i povreda. Pa onda sledi prihvatanje sudbine da ih mama nikada neće više zagrlili, niti reći kako ih voli.
    Toliko me je ovo potreslo, da nemate pojma. Prošao sam i ja kroz tragediju, znam kako je kada boli svaki dan non-stop.
    Želim im snagu i da pronađu neki mir u svojem životu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika