Ko je tukao na Ribarcu: Teško povređena dvojica mladića, još uvek se traga za nasilnicima

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i policija još uvek tragaju za muškarcima koji su u subotu u ranim jutarnjim časovima na Ribarcu pretukli dvojicu mladića.
Ko je tukao na Ribarcu: Teško povređena dvojica mladića, još uvek se traga za nasilnicima
Foto: 021.rs
Kako navode za 021.rs u OJT Novi Sad, u napadu je učestvovalo više lica, a dvojica oštećenih su zadržani u Kliničkom centru Vojvodine sa teškim telesnim povredama. 
 
Prethodno je policija za 021.rs navela da je u incidentu povređena jedna osoba. 
Nakon što je događaj prijavljen, dežurni javni tužilac je naložio Policijskoj upravi Novi Sad utvrđivanje svih činjenica i okolnosti, pribavljanje video zapisa i obavljanje razgovora sa zaposlenima u lokalu i drugim svedocima, uključujući i treću osobu koja je bila u društvu oštećenih.
 
Cilj je, navode u Tužilaštvu, da se rasvetli sam događaj i otkriju počinioci, kao i da se podnesu krivične prijave zbog dva krivična dela teška telesna povreda u saizvršilaštvu. 
 
Iako se događaj desio u subotu, 12. oktobra, za njega se saznalo tek četiri dana kasnije, kada je 021.rs objavio vest, nakon što je policija potvrdila naša nezvanična saznanja.
Policija je tada navela da su im događaj prijavili zdravstveni radnici Kliničkog centra Vojvodine.
 
"Policijska uprava u Novom Sadu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, intenzivno radi na rasvetljavanju krivičnog dela teška telesna povreda, počinjenog na Ribarskom ostrvu", naveli su u PU Novi Sad. 
 
Dodali su da će detaljne informacije o ovom događaju javnosti biti poznate po okončanju istrage.
 
U Kliničkom centru Vovjodine su za 021.rs naveli da je u subotu, oko 4.30h, u Urgentni centar primljen L. T. (21) sa teškim telesnim povredama, kao i da se on samoinicijativno javio i naveo da je povrede zadobio u tuči.
 
Ukazana mu je hitna medicinska pomoć i kompletna dijagnostika, a zadržan je zbog hirurškog zbrinjavanja povreda. 
Kako je 021.rs nezvanično saznao, do sukoba je došlo na privatnoj žurci u lokalu na Ribarskom ostrvu.

Navodno je na žurku upala nepozvana grupa muškaraca koja je napala povređene mladiće. 
  • Suština

    17.10.2024 17:32
    @Čiča
    Čiča je u suštini u pravu.
  • Srba

    17.10.2024 14:59
    Liman
    Sve se zna. I koji lokal i zašto i ko je gazda i ko su "žrtve" i kako to da radi do 4 a radno vreme do 3 i ko je tukao i zasto je pokusalo da se zataska. Jedino se ne zna zasto takozvani "nezavisni" mediji cute i ne smeju nista da objave
  • Gnu

    17.10.2024 14:41
    Murija je na Ribarcu 24h, sto u civilu sto u uniformama, bas zbov sumnjivih splavova i likova.Prosto je neverovatno da nisu znali za tucu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika