Ponovljeno suđenje za pokušaj ubistva: Čuružanin nožem ubo gosta u lokalu

Suđenje Čuružaninu S. A. okrivljenom za pokušaj ubistva ponavlja se zbog promene u sastavu veća Višeg suda u Novom Sadu.
Ponovljeno suđenje za pokušaj ubistva: Čuružanin nožem ubo gosta u lokalu
Foto: 021.rs
Na početku novog glavnog pretresa saslušani su veštaci, prenosi RTV.
 
Veštak za sudsku medicinu profesor dr Vladimir Pilija u celosti je ostao kod datog nalaza navodeći da je povreda kod oštećenog nastala prilikom zamaha noža srednjeg intenziteta.
Veštak za trasologiju Dejan Belić ostao je u celosti kod pisanog nalaza.
 
Veštakinja za psihologiju Sanja Vukmirović u celosti je ostala kod svog dela nalaza u kombinovanom psihijatrisko-psihološkom veštačenju.
Veštak neuropsihijatar profesor dr Boris Golubović u celosti je ostao kod svog dela nalaza, uz korekciju gde su 2,4 gr/kg omaškom svrstali u laku alkoholisanost, a u stvari je srednja ili teška alkoholisanost.
 
Odbrana okrivljenog predložila je novo sudsko psihijatrijsko-psihološko veštačenje na Medicinskom fakultetu u Beogradu čemu se usprotivila Viša javna tužiteljka Aleksandra Radovanov. Predsednica veća je predlog o ponavljanju odbila. 
 
Prema navodima optužnice, okrivljeni se tereti da je u 23. februara prošle godine u jednom ugostiteljskom objektu nožem pokušao da ubije gosta. 
 
Nastavak suđenja zakazan je za 19. oktobar. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika