Radno vreme dežurnih službi tokom uskršnjih praznika

Radno vreme dežurnih službi i ustanova tokom uskršnjih praznika.

Radno vreme dežurnih službi i ustanova tokom uskršnjih praznika.

 

DOM ZDRAVLJA "NOVI SAD"

Dom zdravlja "Novi Sad" do 13. aprila radi od sedam do 20 časova. U tom periodu će dežurati pedijatri u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" u ulici Zmaj Ognjena Vuka 19. Telefon za informacije je: 021/66-24-668.

Lekari opšte prakse i medicine rada će raditi svih dana praznika od sedam do 20 sati u objektu "Jovan Jovanović Zmaj", a u prigradskim naseljima od sedam do 10 časova i to u mestima: Kać, Kovilj, Petrovaradin, Futog i Kisač.

Od ove godine dežuraju zaposleni u Službi ginekologije i to u subotu, 11. aprila, takođe u objektu "Jovan Jovanović Zmaj", od sedam do 13.30 časova, a brojevi telefona za informacije su: 021/4879-569, 4879-570 i 4879-577.

Timovi lekar-medicinska sestra Službe za kućno lečenje radiće sve dane praznika, sem nedelje, 12. aprila i to od sedam do 20 časova. Patronažne sestre će obilaziti bebe i porodilje svakog dana od osam do 14.30 časova.

Stomatološka služba tokom praznika neće raditi, kao ni Call centar.

Prvi redovan radni dan nakon praznika je utorak, 14. april.

POST EXPRESS

Neradni dani su 10, 11, 12. i 13. april, i tada se neće primati i uručivati Post express pošiljke.

U subotu 11. aprila rade opštinske pošte u kojima će biti omogućen prijem pošiljaka na šalteru. U Petrovaradinu, u Ulici Franje Štefanovića 3, radno vreme pošte danas je od 8 do 14 časova.

GSP

Autobusi će saobraćati po sledećem rasporedu:

Nedelja, 12. april - red vožnje za nedelju
Ponedeljak, 13. april - red vožnje za nedelju.

Dežurni kiosci za prodaju markica:

Nedelja, 12. april - zatvorena sva prodajna mesta
Ponedeljak, 13. april - Futoška pijaca od 8 do 15 časova.

Autobusi na liniji 17 (Železnička stanica – BIG) u petak će saobraćati samo do 18 časova (po redu vožnje za nedelju), dok u nedelju autobusi broj 17 neće saobraćati. U subotu će autobusi na liniji 17 saobraćati redovno po subotnjem redu vožnje, a u ponedeljak po redu vožnje za nedelju.

PARKIRANJE

JKP "Parking servis" za vreme uskršnjih praznika, do 13. aprila ne naplaćuje parkiranje u gradu.

"Ns bike" sistem u toku praznika radi redovno, a novi korisnici moći će da se registruju nakon praznika.

SPENS

Spens tokom uskršnjih praznika radi prema sledećem rasporedu:

U nedelju, 12. aprila objekat je zatvoren.

Noćno kupanje se otkazuje.

MUZEJI, GALERIJE

Muzej Vojvodine biće zatvoren za posetioce samo na dan Uskrsa, 12. aprila, dok je u subotu i ponedeljak otvoren za javnost od 11 do 18 časova.

LISJE

U ponedeljak 13. aprila, rade sledeće jedinice JKP "Lisje": Dežurni centar na Bulevaru Oslobođenja 115, Služba za organizovanje daća i pomena, blagajna na Gradskom groblju koji će raditi redovno, dok će cvećare na Gradskom groblju i Bulevaru Oslobođenja raditi od 7 do 14 časova. U nedelju, 12. aprila radiće Dežurni centar JKP "Lisje".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije