Prevoz do i na groblju za Miholjske zadušnice

Zbog Miholjskih zadušnica, koje se obeležavaju danas, 10. oktobra, biće organizovan prevoz za građane, jer se očekuje veća poseta Gradskom groblju i svim pravoslavnim grobljima u gradu i prigradskim naseljima.
Zbog Miholjskih zadušnica, koje se obeležavaju u subotu 10. oktobra, biće organizovan prevoz za građane, jer se očekuje veća poseta Gradskom groblju i svim pravoslavnim grobljima u gradu i prigradskim naseljima.

GSP će povećati broj autobusa u pravcu Gradskog groblja, a "Lisje" će u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starija i invalidna lica. Sa glavnog ulaza u Gradsko groblje, biće obezbeđen kombi koji će da prevozi građane od 7-16 časova.

Na liniji broj 14 biće angažovani zglobni autobusi, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Umesto solo vozila, zglobni autobusi saobraćaće i na polascima za Čenej u 10:30 i 11:45 časova.

Autobusi na liniji broj 53 na polascima u 8:40 i 9:50 časova saobraćaće do futoškog groblja (povratak je u 9:30, odnosno u 10:40 časova).

"Građane, koji nisu u mogućnosti da do subote urede pojedinačna grobna mesta, podsećamo da mogu da se dogovore sa našim službama na Gradskom groblju oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu. Molimo građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće, kako ne bi došlo do požara", poručuju iz "Lisja".

Ulaz automobilima unutar Gradskog groblja nije dozvoljen.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije