Vip 4G LTE mreža dostupna u Novom Sadu

Nakon što je Vip u aprilu ove godine uveo mrežu najnovije, četvrte generacije za do sada najbrži mobilni internet, 4G mreža na raspolaganju je korisnicima i u Novom Sadu.
Nakon što je Vip u aprilu ove godine uveo mrežu najnovije, četvrte generacije za do sada najbrži mobilni internet, 4G mreža na raspolaganju je korisnicima i u Novom Sadu.

Vip 4G LTE signal u ovom trenutku pokriva opštine Stari grad, Podbara, Rotkvarija, Liman 1, Liman 2, Liman 3, Grbavica, Sajam i delove Telepa i Novog naselja, a do kraja godine nova tehnologija će obuhvatiti i Industirjsku zonu jug i delove Avijatičarskog naselja i Salajke, kao i dodatna poboljšanja na Limanu i u Novom naselju.

Pored uvođenja 4G mreže, do kraja godine dodatno će biti unapređena 3G mreža u Vojvodini, i to u Sremu, Banatu i Južnobačkom okrugu. -Vip mobile stalno ulaže u svoju mrežu i tehnologiju kako bismo obezbedili bolji kvalitet postojećih usluga i unapredili iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja. Samo tokom ove godine uložili smo oko 60 miliona evra u razvoj 4G mreže najnovije generacije i unapređenje postojeće mreže širom Srbije. Vip 4G mreža omogućava mnogo veće brzine prenosa podataka i mobilnog interneta u odnosu na 3G mrežu, brže preuzimanja sadržaja i aplikacija, pregled video materijala u HD kvalitetu i slično. Vip 4G LTE signalom već su pokriveni Beograd, Pančevo, Kopaonik, Zlatibor, a sada i Kragujevac, Niš i Novi Sad. Nastavićemo da širimo ovu najbržu mobilnu mrežu koja do kraja godine stiže i u Suboticu, Zrenjanin, Čačak i Leskovac - ističe Natali Delić iz kompanije Vip mobile.

4G mreža omogućava veoma brz prenos podataka i multimedijalnog sadržaja preko mobilnih uređaja kao i gotovo trenutan odziv mreže i učitavanje on-line sadržaja. Prosečne brzine za su između 40 i 60 Mbps, što je više nego trostruko brže od postojeće 3G mreže. Tako korisnici stiču utisak praktično trenutnog pristupa internetu i preuzimanja velikih i zahtevnih aplikacija, gledanja i deljenja HD i Full HD video materijala.

Prelazak na Vip 4G mrežu je jednostavan, neophodno je da korisnik ima odgovarajuću postpejd tarifu i telefon, i da zameni postojeću karticu za 4G SIM karticu uz zadržavanje postojećeg broja. Vip u svojoj ponudi ima veliki izbor 4G LTE uređaja za svačiji džep, kao i NOVA tarife sa dovoljno uključenih megabajta za surf. Više informacija o 4G LTE mreži dostupno je ovde.

Više informacija na www.vipmobile.rs

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije