Izmene na trasama pojedinih linija

Zbog radova u ulici Ive Andrića od 23. do 27. septembra privremeno se menjaju trase linija broj 7, 11A, 11B i 12.
Zbog radova u ulici Ive Andrića od 23. do 27. septembra privremeno se menjaju trase linija broj 7, 11A, 11B i 12.

Linija broj 7

Smer: Liman IV – Satelit – Železnička stanica – Liman IV: Od okretnice na Limanu 4 autobusi će voziti ulicama Narodnog fronta i Balzakovom, odakle će se uključiti na Bulevar cara Lazara i na redovnu trasu Subotičkim bulevarom.

Smer: Liman IV – Futoška pijaca – Železnička stanica – Liman IV: Autobusi će se kretati Subotičkim bulevarom, Bulevarom Cara Lazara, Balzakovom i Ulicom Narodnog fronta do okretnice na Limanu IV.

Linija BR. 11 A

(Ž. stanica – Bolnica – Liman  - Ž. stanica): Sa redovne trase u Ulici cara Dušana autobusi će skretati na Bulevar cara Lazara, zatim u Balzakovu ulicu,odakle će redovnom trasom, Ulicom Narodnog fronta, voziti do okretnice na Limanu IV .

Linija BR. 11 B

(Ž. stanica –Liman – Bolnica - Ž. stanica): Sa redovne trase u Ulici Narodnog fronta autobusi će skretati u Balzakovu ulicu iz koje će nastaviti Bulevarom cara Lazara do redovne trase na Bulevaru cara Dušana.

Linija BR. 12

(Centar – Telep – Novo naselje): Sa redovne trase na Bulevaru Cara Lazara, autobusi će skretati u Balzakovu ulicu, odakle će ulaziti u Ulicu Narodnog fronta, zatim u Ulicu Ive Andrića, gde će se uključivati na redovnu trasu kroz Ulicu Heroja Pinkija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije