Linije 1, 4, 8, 11A i 11B menjaju trasu

Zbog radova u Fruškogorskoj ulici, autobusi GSP-a broj 1, 4, 8, 11 A i 11B menjaju trasu.
Zbog radova u Fruškogorskoj ulici, autobusi GSP-a broj 1, 4, 8, 11 A i 11B menjaju trasu.

U fazi radova kada je zabranjeno levo skretanje sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku ulicu privremeno se menjaju trase linija:

- Linije 4 i 11B u smeru od centra prema Limanu tako što nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara do Bulevara oslobođenja gde skreću levo, zatim desnim skretanjem se vraćaju na redovnu trasu ulicom Narodnog fronta. Na izmenjenom delu trase linije kosriste postojeća stajališta.

- Linije 1 i 8 u smeru id centra prema Limanu tako što nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara do Bulevara oslobođenja gde skreću levo, zatim levo u Ulicu Narodnog fronta, i nakon toga desno na redovnu trasu Fruškogorskom ulicom do okretnice na Štrandu.

U fazi radova kada je zabranjeno desno skretanje iz Fruškogorske ulice na Bulevar cara Lazara privremeno se menjaju trase linija:

- Linije 1 i 8 u smeru od Štranda (Liman 1) ka centru tako što sa redovne trase iz Fruškogorske ulice skreću levo u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja i ponovo desno na Bulevar cara Lazara na redovnu trasu. Na izmenjenom delu trase linije 1 i 8 koriste postojeće stajalište na uglu ulice Narodnog fronta i Fruškogorske.

- Linije 4 i 11A iz pravca Limana ka centru grada tako da sa redovne trase iz ulice Narodnog fronta skreće levo na Bulevar oslobođenja, zatim desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljaju postojećom trasom. Na privremeno izmenjenom delu trase linije koriste postojeća stajališta.

Predviđeno je da sve faze radova traju od 30. septembra do 5. oktobra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije