Velike gužve na Bulevaru oslobođenja i u Branislava Nušića: Šta se dešava u novosadskom saobraćaju

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 10. avgusta na 021.rs - od gužvi i zastoja do radara i patrola.
Velike gužve na Bulevaru oslobođenja i u Branislava Nušića: Šta se dešava u novosadskom saobraćaju
Foto: Grad Novi Sad
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
11.30 - Radar na silasku sa Iriškog venca prema Sremskoj Kamenici.
 
11.00 - Velike saobraćajne gužve na Bulevaru oslobođenja od Kralja Petra do Futoške. Gužve i u Branislava Nušića od Ćirpanove ka Futoškoj ulici.
 
09.40 - Saobraćajna patrola na uglu ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića.
 
08.50 - Ulaz na ulazu u Novi Sad, iz smera Kaća.
 
08.40 - Patrola na motociklu kod Matijevića, pre nadvožnjaka, ka Rumenki.
 
08.15 - Radar na Novosadskom putu u Veterniku, nakon FC "Vujdain Boškov".
 
08.00 - Radar kod Doma vojske na Keju.
 
07.50 - Radar pre crkve na Paragovu, prema Vencu.
 
07.40 - Radar na Bulevaru Patrijarha Pavla, kod ugla sa Gorana Kovačića, snimaju iz smera od GSP-a.
 
07.30 - Radarska kontrola na putu Novi Sad - Zrenjanin, posle žabaljske raskrsnice.
 
07.05 - Radar preko puta Zonedove zgrade na Bulevaru Evrope.
 
07.00 - Toplana počinje izgradnju vrelovodnog priključka u Ulici Pavla Papa, zbog čega se menja režim saobraćaj u delu ove ulice. 021.rs Dok se budu raskopavalo i polagale vrelovodne cevi saobraćaj će biti potpuno obustavljen od objekta u Pavla Papa broj 27 do Gajeve ulice. Nakon toga saobraćaj će se odvijati preko čeličnih talpi. Takođe, u zoni radova se ukidaju parking mesta. Rok za završetak radova je 30. avgust. 
 
06.50 - Popravka kolovoza u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, od Jevrejske ulice do ulice Pavla Papa sa raskrsnicom, od danas će ponovo biti prohodna za saobraćaj.
 
Ujedno, počinju radovi na novoj deonici na Bulevaru oslobođenja, i odvijaće se u tri faze. Danas važi prva faza koja podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, od Futoške ulice do Ulice Novosadskog sajma. 
 
Druga faza, koja će važiti sutra, 11. avgusta, podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, u delu od Ulice Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I.
 
Treća faza, koja će važiti od nedelje, 13. avgusta, podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u delu raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma. 
 
Planirani rok završetka radova za sve tri faze je 22. avgust.
 
Za vreme izvođenja radova u jednoj kolovoznoj traci, saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj traci, sa ograničenjem brzine na 30 km/h.
 
Zbog ovih radova GSP je izmestio pojedina autobuska stajališta na Bulevaru oslobođenja i autobusi na liniji 5 su promenili trasu, a detalje možete pronaći OVDE.
 
06.45 - Podsetnik da saobraćajna policija pojačano kontroliše brzinu vozila, tj. prekoračenje dozvoljene brzine na svim putevima. Ova akcija je počela u ponedeljak, 7. avgusta i trajaće do narednog ponedeljka, 14. avgusta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije