Kontrole na Limanu 4 i na Keju, kolona na ulazu u Karlovce: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 24. avgusta, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Kontrole na Limanu 4 i na Keju, kolona na ulazu u Karlovce: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
12.00 - Duga kolona vozila na ulazu u Sremske Karlovce, iz smera Beograda
 
11.50 - Saobraćajna kontrola na uglu ulica Ive Andrića i Narodnog fronta
 
10.25 - Saobraćajna kontrola pre Rakovca, kod Molove pumpe
 
09.30 - Patrola na izlasku iz Veternika, u pravcu Sajlova.
 
09.10 - Radar kod fabrike čokolade.
 
09.00 - Radar na Bulevaru Evrope posle kružnog toka.
 
08.48 - Saobraćajna kontrola kod Doma vojske na keju
 
08.05 - Radar u Gložanu, kod pumpe
 
08.00 - Patrola na izlazu iz Siriga ka Novom Sadu
 
07.45 - Saobraćajna kontrola prekoputa Molove pumpe na Futoškom putu
 
07.15 - Saobraćajna kontrola u Veterniku, pre kružnog toga, smer prema Veterniku
 
07.10 - Radarska kontrola kod "Poršea", na Zrenjaninskom putu.
 
07.00 - Počinju sledeći radovi:
 
- Izgradnja vrelovodnih priključaka za novoizgrađene objekte u Ulici Stanoja Stanojevića, na uglu ulica Mileve Marić i Stanoja Stanojevića. Za vreme izvođenja radova biće zauzeta jedna saobraćajna traka uz gorenavedene objekte, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 21. septembra.
 
- Izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Alekse Šantića 64, tokom raskopavanja će biti obustavljen saobraćaj u jednoj saobraćajnoj traci, dok će se u drugoj saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će trajati do 15. septembra.
 
- Vrelovodni priključak gradiće se i za objekat na Bulevaru cara Lazara 118, pa će tokom raskopavanja povremeno biti zauzimana krajnje desna saobraćajna traka na Bulevaru cara Lazara ispred broja 118, za potrebe gradilišne mehanizacije. Ova izmena će takođe važiti do 15. septembra. 
 
06.50 - Za potrebe povorke Festivala uličnih svirača danas će od 18 do 21 čas biti zabranjen saobraćaj na Bulevaru Mihajla Pupina, od Ulice Žarka Zrenjanina do puta za Tvrđavu.
 
06.40 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Saobraćaj u Petrovaradinu, od Trga vladike Nikolaja do puta za Tvrđavu zabranjen je do nedelje, 27. avgusta u 16 časova zbog održavanja Festivala uličnih svirača.
 
- U toku su radovi u levoj polovini raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, koja je slepa iz pravca Rumenačke ulice. Sa Bulevara oslobođenja moguće je skretanje desno ka Kisačkoj ulici, kao i skretanje levo sa Bulevara Jaše Tomića na Bulevar oslobođenja. Ova izmena će važiti do ponedeljka, 28. avgusta.
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Dostojevskog 12. Dok se bude raskopavalo i polagale cevi, saobraćaj će biti obustavljen u zoni radova. Nakon toga saobraćaj će se odvijati preko čeličnih talpi. Ovi radovi trebalo bi da budu završeni do 11. septembra.
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Miše Dimitrijevića 74a. Dok se ulica bude raskopavala i polagale vrelovodne cevi, u zoni radova potpuno će biti obustavljen saobraćaj. U nastavku radova saobraćaj će se odvijati preko čeličnih talpi. Planirani rok za završetak radova je 11. septembar.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije