Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43 menjaju trase zbog radova

Trase autobusa GSP-a na linijama 42 i 43, na polascima kroz Tankosićevo, izmenjene su od danas, 11. juna zbog izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u Kisaču.
Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43 menjaju trase zbog radova
Foto: 021.rs
Autobuski saobraćaj odvija se na sledeći način:
 
Smer iz Novog Sada 
 
Na raskrsnici ulica Dr Janka Gombara i Benešova autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu, gde će na liniji 42 na privremenom stajalištu ispred vrtića biti izdržavano vreme do narednog polaska. 
Na izmenjenom delu trase linije 42 i 43 na polascima kroz Tankosićevo koristiće se privremena stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred kućnog broja 38 u Kisaču.
Smer iz Kisača 
 
Sa privremenog stajališta u Benešovoj ulici saobraćaće se pravo do Vojvođanske ulice, skretati levo u Vojvođansku do Slovačke ulice, odakle će autobusi (polasci kroz Tankosićevo) na liniji 43 skretati desno prema Stepanovićevu, a na liniji 42 levo do raskrsnice ulica Slovačka i Dr Janka Gombara i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase linije 42 i 43 na polascima kroz Tankosićevo koristiće se privremena stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred kbr. 38 u Kisaču.
 
Ova izmena će važiti do 14. juna.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije