Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43 u petak i subotu menjaju trasu zbog radova

Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43, koji prolaze kroz Tankosićevo, izmeniće trasu u petaj, 12. jula i SUbotu, 13. jula zbog asfaltiranja raskrsnice Jana Kolara i Ondreja Marčoka u Kisaču.
Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43 u petak i subotu menjaju trasu zbog radova
Foto: 021.rs
Autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način: 
 
Linija 42
 
Smer iz Novog Sada - Na raskrsnici ulica dr Janka Gombara i Benešove autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu, gde će se nalaziti privremeno stajalište na kome će autobusi čekati vreme polaska iz Kisača.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) u Kisaču.
Smer iz Kisača - Autobusi će se kretati Benešovom ulicom do raskrsnice ulica Benešove i Vojvođanske, skretaće levo u Vojvođansku ulicu do raskrsnice ulica Vojvođanske i Slovačke, gde će skretati levo u Slovačku ulicu. Na raskrsnici ulica Slovačke i dr Janka Gombara autobusi će skretati desno u Ulicu dr Janka Gombara, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase 42 koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred broja 38 u Kisaču.
Linija 43 (polasci kroz Tankosićevo)
 
Smer iz Novog Sada - Na raskrsnici ulica dr Janka Gombara i Benešove autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu i saobraćati do raskrsnice ulica Benešove i Vojvođanske, gde će skretati levo u Vojvođansku ulicu. Na raskrsnici ulica Vojvođanske i Slovačke, autobusi će skretati desno u Slovačku ulicu i nastavljati dalje redovnom trasom do Stepanovićeva.
 
Na izmenjenom delu trase (polasci kroz Tankosićevo) koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred broja 38 u Kisaču.
 
Smer iz Stepanovićeva - Na raskrsnici ulica Slovačke i Vojvođanske autobusi će skretati levo u Vojvođansku ulicu i saobraćati do raskrsnice sa Benešovom ulicom, skretati desno i saobraćati Benešovom ulicom do raskrsnice ulica Benešove i dr Janka Gombara, gde će skretati desno u ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom kretanja.

Teme

GSP

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije