Radari na Keju i na Bulevaru Evrope: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 18. jula, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari na Keju i na Bulevaru Evrope: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
14.00 - Radar na Bulevaru Evrope, kod skretanja za zatvor na Klisi
 
13.00 - Patrola u Kaću, u Partizanskoj ulici
 
10.25 - Radar na Rumenačkom putu, kod "Graditelja"
 
10.00 - Radovi u Sremskoj Kamenici, kod policijske škole, ne može se proći prema Železničkoj ulici 
 
09.30 - Policajac na motoru na ulazu u Begeč
 
09.00 - Manja gužva kod Tekija, prema Sremskim Karlovcima, zbog sudara
 
08.09 - Radar na Bulevaru Evrope, prekoputa Zonedove zgrade
 
07.55 - Radar pre Iriškog venca, kod crkve 
 
07.40 - Radar u Veterniku, kod restorana "Travica" 
 
07.23 - Radar pre kružnog toka kod pumpe "Avia", u smeru prema gradu
 
07.10 - Radar na keju, kod Danubiusa
 
06.50 - Režim saobraćaja obustavljen je danas i sutra u Železničkoj ulici u Sremskoj Kamenici, zbog uklanjanja pružnih šina. Zatvoren je deo Železničke, od Ulice Franje Kluza do Ulice Marka Oreškovića.
 
06.40 - Zbog nastavka rekonstrukcije vrelovoda u bloku Avijatičarske i Pančevačke ulice izmenjen je režim saobraćaja. Radovi se izvode u blokovskom delu Pančevačke ulice, od Ulice Vase Miskina do Ulice Nikole Mirkova, a oni podrazumevaju i rekonstrukciju vrelovodnih priključaka za objekte na Rumenačkom putu 17-19 i 27-29. Pančevačka ulica je otvorena za saobraćaj, a zabranjen je saobraćaj i ukinut parking u blokovskoj saobraćajnici u gorepomenutom delu Pančevačke ulice. Rok za završetak radova u ovoj fazi je 30. avgust.
 
Obratite pažnju i na radove i izmene:
 
- Zbog popravke kolovoza zabranjen je saobraćaj u Janošikovoj ulici, do 22. jula.
 
- Privremeno je zabranjen saobraćaj u Fruškogorskoj ulici kod broja 16, kao i na raskrsnici Fruškogorske i Ulice Drage Spasić zbog izgradnje i rekonstrukcije kanalizacione mreže. Ova izmena će važiti do 15. avgusta.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u delu Podbare zbog izgradnje autobuskog stajališta. Izmena je u delu kolovoza u Ulici Filipa Višnjića kod broja 2A (ispred Arhiva Novog Sada). Za vreme radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Ova izmena će važiti do 21. jula.
 
- Zbog izgradnje vrelovoda i priključaka u Ulici Iva Andrića izmenjen je režim saobraćaja. U prvoj fazi radovi se izvode u Ulici Iva Andrića, od Bulevara cara Lazara do objekta na broju 7. Zatvorene su biciklistička staza i desna saobraćajna traka u zoni radova u Ulici Iva Andrića. O ostalim fazama javnost će biti naknadno obaveštena, a radovi po svim fazama trebalo bi da budu gotovi do 31. avgusta.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Orlovića Pavla broj 8. Zatvoren je deo Banatske ulice, od Ulice Filipa Filipovića do kućnog broja 5 u Banatskoj. Planirani rok za završetak radova je 22. jul.
 
- Izmenjen je režim saobraćaja na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Stražilovske. Brzina kretanja vozila ograničena je na 30km/h i zabranjeno je skretanje desno iz Ulice Maksima Gorkog u Stražilovsku, prema Bulevaru cara Lazara. Ovo će važiti do 24. jula.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku između Ulice Stevana Hristića i Futoškog puta, zabranjen je saobraćaj u blokovskom delu tih ulica. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 10. septembra.
 
 - Zbog izgradnje vrelovodnog priključka za objekat na Bulevaru patrijarha Pavla, između brojeva 1b i 3, ukinuti su biciklistička staza, trotoar i parking u zoni radova. Planirani rok za završetak radova je 22. jul.
 
- Zbog izgradnje vrelovoda i priključaka u Ulici Anđe Ranković, blok 15/2, izmenjen je režim saobraćaja u delu Ulice Bate Brkića, od novoizgrađenih objekata do raskrsnice sa ulicom Antuna Urbana. Planirani rok za završetak radova je 25. jul.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59, izmenjen je režim saobraćaja u fazama: U prvoj fazi, za vreme radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2. U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice, do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci. Planirani rok završetka radova po svim fazama je 3. septembar.
- Zbog radova u prolazu Nikolajevske porte saobraćaj u ovom delu centra je potpuno zabranjen. Planirani rok za završetak radova je 7. avgust.
 
- Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebalova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe". Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije