Autobusi GSP-a na liniji 43 promenili trasu

Autobusi GSP-a na liniji 43 od danas, 29. jula voze izmenjenom trasom zbog zatvaranja dela Vojvode Stepe Stepanovićeva (od raskrsnice sa Vojvode Putnika) u Stepanovićevu i nadvožnjaka prema Zmajeva.
Autobusi GSP-a na liniji 43 promenili trasu
Foto: 021.rs
Smer iz Novog Sada: Autobusi idu redovnom trasom kroz ulicu Vojvode Stepe Stepanovića, do raskrsnice ulica Vojvode Stepe Stepanovića i Radničke, gde autobusi skreću levo u Radničku ulicu. Na raskrsnici ulica Radničke i Solunskih dobrovoljaca, autobusi skreću desno u ulicu Solunskih dobrovoljaca. Autobusi se kreću ulicom Solunskih dobrovoljaca do raskrsnice sa ulicom Vojvode Putnika, gde skreću desno u ulicu Vojvode Putnika. Na raskrsnici ulica Vojvode Putnika i Vojvode Stepe Stepanovića, autobusi skreću desno u ulicu Vojvode Stepe Stepanovića i na stajalištu "Stepanovićevo - Centar za NS" izdržavaju vreme do narednog polaska.
Autobusi koriste privremeno stajalište u Radničkoj ulici.
Smer iz Stepanovićeva: Autobusi započinju polazak koristeći stajalište "Stepanovićevo - Centar za NS" i nakon njega se uključuju u ulicu Vojvode Stepe Stepanovića odakle nastavljaju redovnom trasom do Novog Sada. Polasci iz Stepanovićeva sa autobuskog stajališta "Stepanovićevo-Centar" saobraćaju sa pet minuta kašnjenja u odnosu na vreme po redu vožnje.
 
Ovo će važiti, kako je naveo GSP, do završetka radova.

Teme

GSP

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije