Radari na više lokacija: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog utorka, 30. jula, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari na više lokacija: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
15.00 - Radar na Futoškom putu, posle DIS-a.
 
13.55 - Patrola na izlasku iz Iriga u pravcu Novog Sada
 
13.35 - Automobil se zapalio na autoputu Bačka Palanka - Novi Sad, zastoj
 
13.20 - Patrola na izlazu iz Šajkaša, smer ka Đurđevu
 
13.15 - Saobraćajac na motoru u Cara Dušana
 
12.35 - Radar prekoputa Pande na Bulevaru oslobođenja
 
12.30 - Radar na Bulevaru cara Lazara, pre Limanske pijace, smer ka Bulevaru oslobođenja
 
12.15 - Patrola na Bulevaru Vojvode Stepe, prekoputa Akse
 
11.20 - Patrola posle Mol pumpe, kod Mišeluka
 
10.50 - Patrola u Miše Dimitrijevića
 
10.05 - Saobraćajac na motoru u Futogu, ugao Nade Dimić i Grmečke
 
09.30 - Patrola kod Žeželjevog mosta
 
09.00 - Saobraćajac na motoru posle kružnog toka u Veterniku, smer prema Futogu.
 
08.50 - Radar na Bulevaru oslobođenja, pre restorana Savoca.
 
07.45 - Radar na spuštanju sa Iriškog venca ka Novom Sadu.
 
07.40 - Radar na Bulevaru Evrope posle Šeratona, smer ka Lidlu.
 
07.35 - Radar na Rumenačkom putu pre kružnog toka, smer ka Rumenki.
 
07.30 - Radar na Bulevaru Evrope kod Branka Bajić, snima ka Limanu.
 
Obratite pažnju i na radove i izmene:
 
- Režim saobraćaja izmenjen je na deonici petlja Sirig - petlja Novi Sad jug zbog košenja. Do 3. avgusta mašinski će se kositi trava u srednjem pojasu na ovoj deonici, u oba smera. Za saobraćaj će biti zauzeta preticajna saobraćajna traka.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je na deonici od petlje Beška do petlje Banovci zbog radova.  Popravlja se oštećena zaštitna ograda u srednjem pojasu, pri čemu je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka u zoni radova u dužini do 300 metara, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom. Takođe, radi se na bankini, zbog čega je za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini do 300 metara u zoni radova, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. Sve bi trebalo da bude završeno do srede, 31. jula.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u Ulici Feješ Klare zbog popravke kolovoza. Radovi se izvode od Rudničke ulice do Bulevara patrijarha Pavla i to u tri faze. Prva faza obuhvata deo od Rudničke do Kotorske ulice, gde je sada obustavljen saobraćaj. Ova faza trajaće do 15. avgusta.
 
- Rekonstruiše se vrelovod u Ulici Pavla Papa kod broja 7, a za vreme radova zauzeti su parking i jedna saobraćajna traka uz navedeni objekat. Rok za završetak ovih radova je 26. avgust. 
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Jaše Ignjatovića 6B, zbog čega je do 19. avgusta onemogućeno parkiranje vozila ispred pomenutog objekta.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovodnog šahta, za vreme radova za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije zauzeta je krajnja desna saobraćajna traka ispred objekta broja 4 na Bulevaru Mihajla Pupina. Ova izmena će važiti do 18. septembra.
 
- Zbog izgradnje magistralnog vrelovoda i priključaka zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Ive Andrića. Radovi se izvode na prelasku Ulice Iva Andrića naspram objekta 7-9, u zoni raskrsnice sa Ulicom heroja Pinkija. Iz smera Ulice heroja Pinkija zabranjeno je desno skretanje u Ulicu Iva Andrića. Iz smera Ulice cara Dušana u Ulici Iva Andrića obavezno je skretanje desno u Ulicu heroja Pinkija. Iz smera Ulice narodnog fronta Ulica Iva Andrića je slepa, ali je omogućen ulazak i izlazak vozila na lokalnu saobraćajnicu kod objekta 9-11. Ova faza radova trajaće do 30. jula, a sve faze zajedno do 31. avgusta.
 
- Zbog nastavka rekonstrukcije vrelovoda u bloku Avijatičarske i Pančevačke ulice izmenjen je režim saobraćaja. Radovi se izvode u blokovskom delu Pančevačke ulice, od Ulice Vase Miskina do Ulice Nikole Mirkova, a oni podrazumevaju i rekonstrukciju vrelovodnih priključaka za objekte na Rumenačkom putu 17-19 i 27-29. Pančevačka ulica je otvorena za saobraćaj, a zabranjen je saobraćaj i ukinut parking u blokovskoj saobraćajnici u gorepomenutom delu Pančevačke ulice. Rok za završetak radova u ovoj fazi je 30. avgust.
 
- Privremeno je zabranjen saobraćaj u Fruškogorskoj ulici kod broja 16 zbog izgradnje i rekonstrukcije kanalizacione mreže. Ova izmena će važiti do 15. avgusta.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku između Ulice Stevana Hristića i Futoškog puta, zabranjen je saobraćaj u blokovskom delu tih ulica. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 10. septembra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59, izmenjen je režim saobraćaja u fazama: U prvoj fazi, za vreme radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2. U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice, do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci. Planirani rok završetka radova po svim fazama je 3. septembar.
- Zbog radova u prolazu Nikolajevske porte saobraćaj u ovom delu centra je potpuno zabranjen. Planirani rok za završetak radova je 7. avgust.
 
- Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebalova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe". Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije