Radar i mnogo radova: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog utorka, 13. avgusta, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radar i mnogo radova: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
 
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.20 - Radar u Kulpinu, glavna ulica kod ambulante
 
12.40 - Radar na silasku s Temerinskog mosta
 
12.34 - Udes na kružnom toku na Bulevaru Evrope
 
12.10 - Patrola u industrijskoj zoni pored Maj-Gora, prema Metrou
 
11.20 - Patrola prekoputa Promenade kod Elektrovojvodine, kazne za telefoniranje i nošenje slušalica
 
11.05 - Patrola na samom kraju Bulevaru cara Lazara
 
10.15 - Radar na Bulevaru oslobođenja, prekoputa Pande
 
10.05 - Policajac na motoru na uglu ulica Ivo Lola Ribar i Dunavske
 
09.45 - Presretač na autoputu Novi Sad - Beograd, kod skretanja za Šajkaš
 
09.45 - Radar posle Pardije
 
09.20 - Patrola u ulici Novosadskog sajma, kod ABC zgrade
 
09.05 - Radar na Iriškom vencu, na spuštanju za Novi Sad
 
09.00 - Radar na Rumenačkom putu, kod stadiona, smer ka Rumenci
 
09.00 - Radar kod skretanja za Maglić
 
08.40 - Radar na Temerinskom putu, posle Najlona
 
08.30 - Radar na ulazu u Sirig iz pravca Novog Sada
 
08.20 - Radovi i gužve na relaciji Novi Sad - Sirig
 
07.55 - Radar u Futoškoj posle Zoneda, prema kružnom toku
 
07.30 - Radar u Veterniku kod "Našeg marketa", snima ka gradu
 
07.20 - Počinju radovi na Bulevaru evrope, od kružnog toka do semafora kod kasarne Majevica, prohodna samo leva traka
 
Obratite pažnju i na radove i izmene:
 
- Zbog radova u Ulici Oblačića Rada privremeno je zauzeta jedna saobraćajna traka u delu Ulice Dimitrija Milovanova, kod objekta u Ulici Oblačića Rada 14. Rok za završetak radova je 2. septembar.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u delu Bulevara Evrope. Radovi se izvode na deonici od Ulice Kornelija Stankovića do Rumenačkog puta. Biće otežano odvijanje saobraćaja na ovom putnom pravcu. Posao bi trebalo da bude završen do srede, 14. avgusta.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je uz Novosadski put na Adicama, u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom. U zoni raskrsnice privremeno su zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja je "slepa" iz smera Ulice Marije Bursać.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Futoga, u Vojvođanskoj ulici, od Ulice Svetozara Markovića do Ribarske ulice, kao i u Ulici Boška Buhe, u delu ulice od Ulice Svetozara Markovića do Ribarske ulice.  Za vreme radova Ulica cara Lazara biće prohodna za saobraćaj. Ovi radovi bi trebalo da budu završeni do petka, 16. avgusta.
 
- Takođe, obustavljen je saobraćaj u Ulici Rade Kondića, od Prvomajske do Rumenačke ulice u Futogu. Ovi radovi će se izvoditi do 17. avgusta.
 
- Zbog radova zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Stevana Hristića, od broja 9 do blokovske saobraćajnice na Futoškom putu, kao i u blokovskoj saobraćajnici kod objekta na Futoškom putu broj 18-18b. Ulica Stevana Dejanova iz smera Ulice Svetozara Ćorovića je "slepa" ulica. Planirani rok za završetak radova je 10. septembar.
 
- Rekonstruišu se vrelovodni šahtovi na Bulevaru oslobođenja kod brojeva 78 i 93. Na biciklističkoj stazi i na parkingu kod Bulevara osobođenja između brojeva 78 i 93 izmenjen je režim saobraćaja. Planirani rok za završetak radova je 6. septembar.
 
- Saobraćaj je obustavljen u Ulici Vuka Karadžića u Futogu, na deonici od Braće Bošnjak do Ribarske ulice, zbog popravke kolovoza. Ovi radovi će trajati do 14. avgusta.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u Ulici Feješ Klare zbog popravke kolovoza. Radovi se izvode od Rudničke ulice do Bulevara patrijarha Pavla i to u tri faze. Prva faza obuhvata deo od Rudničke do Kotorske ulice, gde je sada obustavljen saobraćaj. Ova faza trajaće do 15. avgusta.
 
- Rekonstruiše se vrelovod u Ulici Pavla Papa kod broja 7, a za vreme radova zauzeti su parking i jedna saobraćajna traka uz navedeni objekat. Rok za završetak ovih radova je 26. avgust.
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Jaše Ignjatovića 6B, zbog čega je do 19. avgusta onemogućeno parkiranje vozila ispred pomenutog objekta.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovodnog šahta, za vreme radova za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije zauzeta je krajnja desna saobraćajna traka ispred objekta broja 4 na Bulevaru Mihajla Pupina. Ova izmena će važiti do 18. septembra.
 
- Zbog izgradnje magistralnog vrelovoda i priključaka zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Ive Andrića. Radovi se izvode na prelasku Ulice Iva Andrića naspram objekta 7-9, u zoni raskrsnice sa Ulicom heroja Pinkija. Iz smera Ulice heroja Pinkija zabranjeno je desno skretanje u Ulicu Iva Andrića. Iz smera Ulice cara Dušana u Ulici Iva Andrića obavezno je skretanje desno u Ulicu heroja Pinkija. Iz smera Ulice narodnog fronta Ulica Iva Andrića je slepa, ali je omogućen ulazak i izlazak vozila na lokalnu saobraćajnicu kod objekta 9-11. Ova faza radova trajaće do 30. jula, a sve faze zajedno do 31. avgusta.
 
- Zbog nastavka rekonstrukcije vrelovoda u bloku Avijatičarske i Pančevačke ulice izmenjen je režim saobraćaja. Radovi se izvode u blokovskom delu Pančevačke ulice, od Ulice Vase Miskina do Ulice Nikole Mirkova, a oni podrazumevaju i rekonstrukciju vrelovodnih priključaka za objekte na Rumenačkom putu 17-19 i 27-29. Pančevačka ulica je otvorena za saobraćaj, a zabranjen je saobraćaj i ukinut parking u blokovskoj saobraćajnici u gorepomenutom delu Pančevačke ulice. Rok za završetak radova u ovoj fazi je 30. avgust.
- Privremeno je zabranjen saobraćaj u Fruškogorskoj ulici kod broja 16 zbog izgradnje i rekonstrukcije kanalizacione mreže. Ova izmena će važiti do 15. avgusta.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59, izmenjen je režim saobraćaja u fazama: U prvoj fazi, za vreme radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2. U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice, do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci. Planirani rok završetka radova po svim fazama je 3. septembar.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije