Autobusi na linijama 3 i 13 od danas voze izmenjenom trasom

Autobuske linije broj 3 i 13 će od ponedeljka, 19. avgusta, voziti izmenjenom trasom kretanja.
Autobusi na linijama 3 i 13 od danas voze izmenjenom trasom
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno iz JGSP "Novi Sad", trasa će biti izmenjena zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka u Ulici Janka Čmelika.
 
Izmena će trajati mesec dana, do 19. septembra.
Linija 3
 
Smer iz Petrovaradina
 
Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića će autobusi saobraćati pravo ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se obavljati polukružno okretanje i čekati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu ulica Kornelija Stankovića-Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a).
Smer iz Detelinare
 
Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište ulica Kornelija Stankovića-Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a), saobraćati pravo ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
*Napomena: Na izmenjenom delu trase koristiće se stajališta drugih linija.
 
Linija 13
 
Smer sa Univerziteta
 
Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se obavljati polukružno okretanje i čekati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope-Bulevar vojvode Stepe.
 
Smer sa Detelinare
 
Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Bulevar Evrope-Bulevar vojvode Stepe, saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.
 
  

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije