Manji udes na Bulevaru Jaše Tomića: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog petka, 23. avgusta, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Manji udes na Bulevaru Jaše Tomića: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
 
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
13.35 - Manji udes na Bulevaru Jaše Tomića, stvaraju se gužve na desnoj dolaznoj traci prema Železničkoj stanici
 
12.25 - Policajac na motociklu u Ulici braće Ribnikar
 
12.20 - Kontrola u Miše Dimitrijevića, smer ka Grafičkoj školi, policija radi alko-testove
 
12.10 - Na uglu Partizanske i Sentandrejskog puta iscurilo ulje na raskrsnicu, klizavo
 
12.00 - Radar kod Lidla, kod kružnog toka na Bulevaru Evrope, smer ka Hadži Ruvimovoj
 
11.50 - Radar u Veterniku, pre kružnog toka, smer ka Novom Sadu
 
08.05 - Patrola posle nadvožnjaka, prema Rumenki
 
08.00 - Kontrola na Bulevaru oslobođenja, prekoputa Pande
 
07.50 - Radar na pola spusta s Iriškog venca
 
07.45 - Radar kod kružnog toka ka Rumenki, snima ka gradu
 
07.10 - Radar kod Lukoil pumpe u Gložanu, snima iz smera Begeča
Obratite pažnju i na radove i izmene:
 
- Zbog popravke kolovoza u ulici Josifa Marinkovića na Salajci menja se režim saobraćaja. Određuje se i privremena obustava saobraćaja u ulici Berislava Berića, od Kisačke do Marka Kraljevića, zbog postavljanja usporivača brzine. Radovi bi trebalo da traju do 28. avgusta.
 
- Od danas se zabranjuje saobraćaj u bloku Avijatičarske i Pančevačke ulice zbog rekonstrukcije vrelovoda. U ovoj fazi radovi će se izvoditi u Avijatičarskoj ulici, od Rumenačkog puta do Pančevačke ulice i u delu Pančevačke ulice od Ulice Vase Miskina do Avijatičarske, pa će u tim delovima biti zabranjen saobraćaj. Ova privremena izmena saobraćaja u zoni radova određena je prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve. Planirani rok za završetak radova po ovoj fazi je 20. septembar.
 
- Zabranjen je saobraćaj u Janka Čmelika 72 zbog izgradnje vrelovodnog priključka. Za vreme trajanja radova, u zoni radova privremeno se obustavlja saobraćaj. Autobuske linije 3 i 13 biće izmeštene. Planirani rok za završetak radova je 18. septembar.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u Stražilovskoj ulici zbog nastavka uređenja površine oko novoizgrađene zgrade suda. Dozvoljena brzina vozila je 30km/h i zabranjeno je skretanje desno iz Ulice Maksima Gorkog u Stražilovsku ulicu, a prema Bulevaru cara Lazara. Ova izmena će važiti do 25. avgusta.
 
- Zbog radova u Ulici Oblačića Rada privremeno je zauzeta jedna saobraćajna traka u delu Ulice Dimitrija Milovanova, kod objekta u Ulici Oblačića Rada 14. Rok za završetak radova je 2. septembar.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je uz Novosadski put na Adicama, u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom. U zoni raskrsnice privremeno su zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja je "slepa" iz smera Ulice Marije Bursać.
 
- Zbog radova zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Stevana Hristića, od broja 9 do blokovske saobraćajnice na Futoškom putu, kao i u blokovskoj saobraćajnici kod objekta na Futoškom putu broj 18-18b. Ulica Stevana Dejanova iz smera Ulice Svetozara Ćorovića je "slepa" ulica. Planirani rok za završetak radova je 10. septembar. 
 
- Rekonstruišu se vrelovodni šahtovi na Bulevaru oslobođenja kod brojeva 78 i 93. Na biciklističkoj stazi i na parkingu kod Bulevara osobođenja između brojeva 78 i 93 izmenjen je režim saobraćaja. Planirani rok za završetak radova je 6. septembar. 
 
- Rekonstruiše se vrelovod u Ulici Pavla Papa kod broja 7, a za vreme radova zauzeti su parking i jedna saobraćajna traka uz navedeni objekat. Rok za završetak ovih radova je 26. avgust. 
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovodnog šahta, za vreme radova za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije zauzeta je krajnja desna saobraćajna traka ispred objekta broja 4 na Bulevaru Mihajla Pupina. Ova izmena će važiti do 18. septembra.
 
- Zbog izgradnje magistralnog vrelovoda i priključaka zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Ive Andrića. Radovi se izvode na prelasku Ulice Iva Andrića naspram objekta 7-9, u zoni raskrsnice sa Ulicom heroja Pinkija. Iz smera Ulice heroja Pinkija zabranjeno je desno skretanje u Ulicu Iva Andrića. Iz smera Ulice cara Dušana u Ulici Iva Andrića obavezno je skretanje desno u Ulicu heroja Pinkija. Iz smera Ulice narodnog fronta Ulica Iva Andrića je slepa, ali je omogućen ulazak i izlazak vozila na lokalnu saobraćajnicu kod objekta 9-11. Ova faza radova trajaće do 30. jula, a sve faze zajedno do 31. avgusta.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku od Ulice Branimira Ćosića do Bulevara kralja Petra I 59, izmenjen je režim saobraćaja u fazama: U prvoj fazi, za vreme radova, saobraćaj će biti potpuno obustavljen u delu Majevičke ulice, od raskrsnice sa Ulicom Branimira Ćosića do objekta u Ulici Majevička 2. U drugoj fazi radova u delu Ulice Branimira Ćosića, od Majevičke ulice, do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I, biće obustavljen saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, te će se saobraćaj odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci. Planirani rok završetka radova po svim fazama je 3. septembar.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije