Patrole i radari na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog utorka, 3. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Patrole i radari na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
 
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
15.00 - Radar kod restorana Sunce na Klisi, snima iz smera Temerina.
 
14.45 - Radar na Futoškom putu kod DIS-a, smer ka Futogu.
 
14.35 - Patrola na ulazu u Kovilj, kod groblja.
 
13.40 - Radar kod EPS-a na Bulevaru oslobođenja.
 
13.30 - Saobraćajac na motoru kod kružnog toka na Bulevaru Evrope.
 
10.30 - Patrola u Rumenci, kod pravoslavnog groblja.
 
10.20 - Patrola na spuštanju sa Iriškog venca, pre ulaska u Paragovo.
 
09.30 - Radar kod škole u Petrovaradinu.
 
09.10 - Zatvoren deo Bulevara Mihajla Pupina.
 
08.38 - Radar kod kružno toka ispred Rodića na Klisi, smer ka gradu.
 
08.35 - Radar kod OŠ "Jovan Popović" u Narodnog fronta.
 
08.30 - Radar na Temerinskom putu, kod Dak komerca.
 
08.25 - Patrola posle kružnog toka na Sajlovu, zaustavljaju sa obe strane.
 
08.15 - Patrola kod Molinarijevog parka u Petrovaradinu, smer ka Novom Sadu.
 
08.05 - Patrola u Budisavi na poslednjoj stanici, smer ka Šajkašu.
 
07.35 - Radar posle Auto rada, iz smera Temerina.
 
06.50 - Deo Bulevara Mihajla Pupina od danas, 3. septembra, pa do subote, 7. septembra zatvoren je za saoobraćaj zbog koncerta klasične muzike "Korzo". Za saobraćaj se zatvara deo Bulevara pored Banovine, od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa Pionirskom i Ulicom Jovana Đorđevića. Biće zabranjeno parkiranje i odvijanje saobraćaja na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske ulice prema ulici Ignjata Pavlasa. Ova zabrana važi od danas u 7 časova, do 7. septembra u 18 časova. Zbog ovoga i autobusi GSP-a voze izmenjenom trasom, o čemu detaljno OVDE.
 
06.40 - Novosadska toplana počinje izgradnju vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Pavla Stamatovića 1. Tokom radova biće zabranjen saobraćaj u delu Ulice Pavla Stamatovića, od raskrsnice sa Kosovskom do objekta broja 1 u Ulici Pavla Stamatovića. Planirani rok za završetak radova je 23. septembar.
 
Ovo su radovi koji su u toku:
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u delu Hajduk Veljkove ulice, ispred Dečije bolnice, zauzeta je jedna saobraćajna traka. Ovo je prva faza radova, a o sledećoj će naknadno biti objavljene informacije. Sve bi trebalo da bude završeno do 15. oktobra.
 
- Popravlja se kolovoz u Ulici Radoja Domanovića na Salajci, od Partizanske do Šajkaške ulice, zbog čega je na ovom potezu obustavljen saobraćaj do 7. septembra.
 
- U Gundulićevoj je izmenjen saobraćaj zbog radova Toplane. Zauzeta je jedna saobraćajna traka od broja 36 do broja 40 u Gundulićevoj ulici, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h. osao bi trebako da bude gotov do 12. septembra.
 
- Saobraćaj u Veljka Petrovića na Limanu 1 privremeno je obustavljen zbog vraćanja saobraćajnih površina u tehnički ispravno stanje nakon izgradnje kanalizacione mreže. Zabrana važi do 10. septembra.
 
- Zbog izgradnje kanalizacije otpadnih voda "Gornje livade" u delu Proleterske ulice na Klisi zabranjen je saobraćaj u Proleterskoj, od Ulice Pantelije Milankovića do Ulice Stanislava Biničkog. Autobus GSP na liniji 1 privremeno vozi izmenjenom trasom. Kako navode u GSP, izmena će trajati do 17. septembra.
 
- Zabranjen je saobraćaj u bloku Avijatičarske i Pančevačke ulice zbog rekonstrukcije vrelovoda. U ovoj fazi radovi se izvode u Avijatičarskoj ulici, od Rumenačkog puta do Pančevačke ulice i u delu Pančevačke ulice od Ulice Vase Miskina do Avijatičarske, pa je u tim delovima zabranjen saobraćaj. Rok za završetak radova u ovoj fazi je 20. septembar.
 
- Zabranjen je saobraćaj u Janka Čmelika 72 zbog izgradnje vrelovodnog priključka. Za vreme radova, u zoni radova privremeno se obustavlja saobraćaj. Autobuske linije 3 i 13 su izmeštene. Planirani rok za završetak radova je 18. septembar.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je uz Novosadski put na Adicama, u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom. U zoni raskrsnice privremeno su zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena je zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja je "slepa" iz smera Ulice Marije Bursać.
- Zbog radova zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Stevana Hristića, od broja 9 do blokovske saobraćajnice na Futoškom putu, kao i u blokovskoj saobraćajnici kod objekta na Futoškom putu broj 18-18b. Ulica Stevana Dejanova iz smera Ulice Svetozara Ćorovića je "slepa" ulica. Planirani rok za završetak radova je 10. septembar.
 
- Rekonstruišu se vrelovodni šahtovi na Bulevaru oslobođenja kod brojeva 78 i 93. Na biciklističkoj stazi i na parkingu kod Bulevara osobođenja između brojeva 78 i 93 izmenjen je režim saobraćaja. Planirani rok za završetak radova je 6. septembar.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovodnog šahta, za vreme radova za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije zauzeta je krajnja desna saobraćajna traka ispred objekta broja 4 na Bulevaru Mihajla Pupina. Ova izmena će važiti do 18. septembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije