Radari kod škola: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 5. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari kod škola: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
 
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
15.00 - Radar u Narodnog fronta, kod Osnovne škole Jovan Popović
 
14.00 - Presretač na putu Novi Sad - Zrenjanin
 
13.30 - Kontrola kamiona na ulasku u Rumenku iz pravca Bačkog Petrovca
 
12.10 - Manja gužva u Pezosu, zapalio se točak kamiona
 
12.10 - Radar prekoputa Pande
 
11.45 - Radar na Iriškom vencu, spust ka Novom Sadu
 
11.45 - Patrola u Žablju, prekoputa srednje škole
 
11.30 - Inspekcija na Avia pumpi kod Šangaja, pravac prema Novom Sadu
 
09.50 - Radar na Bulevaru oslobođenja kod Donera
 
09.40 - Policajac na motoru u Veterniku kod kružnog toka
 
09.30 - Patrola na Temerinskom putu, posle Euro petrol pumpe
 
09.25 - Patrola u Petrovaradinu u Vuka Isakovića
 
08.50 - Radar kod pumpe u Gložanu
 
08.50 - Radar kod Zama, u smeru od Najlona ka Temerinu
 
08.10 - Patrola u Žablju, kod škole
 
07.35 - Radar prekoputa Muzičko-baletske škole
 
07.23 - Patrola na motociklu, na Sentandrejskom putu
 
07.11 - Radar u Petrovaradinu, kod škole "Jovan Dučić"
 
07.00 - Patrola na ulazu u Rumenku iz smera Bačkog Petrovca
 
Ovo su radovi koji su u toku:
 
- Deo Bulevara Mihajla Pupina zatvoren je za saoobraćaj zbog koncerta klasične muzike "Korzo". Za saobraćaj je zatvoren deo Bulevara pored Banovine, od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa Pionirskom i Ulicom Jovana Đorđevića. Zabranjeni su parkiranje i saobraćaj na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske ulice prema ulici Ignjata Pavlasa. Ova zabrana važi do subote, 7. septembra u 18 časova. Zbog ovoga i autobusi GSP-a voze izmenjenom trasom.
 
- Novosadska toplana gradi vrelovodni priključak za objekat u Ulici Pavla Stamatovića 1, zbog čega je zabranjen saobraćaj od raskrsnice sa Kosovskom do objekta broja 1 u Ulici Pavla Stamatovića. Planirani rok za završetak radova je 23. septembar.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u delu Hajduk Veljkove ulice, ispred Dečije bolnice, zauzeta je jedna saobraćajna traka. Ovo je prva faza radova, a o sledećoj će naknadno biti objavljene informacije. Sve bi trebalo da bude završeno do 15. oktobra.
 
- Popravlja se kolovoz u Ulici Radoja Domanovića na Salajci, od Partizanske do Šajkaške ulice, zbog čega je na ovom potezu obustavljen saobraćaj do 7. septembra.
 
- U Gundulićevoj je izmenjen saobraćaj zbog radova Toplane. Zauzeta je jedna saobraćajna traka od broja 36 do broja 40 u Gundulićevoj ulici, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h. osao bi trebako da bude gotov do 12. septembra.
 
- Saobraćaj u Veljka Petrovića na Limanu 1 privremeno je obustavljen zbog vraćanja saobraćajnih površina u tehnički ispravno stanje nakon izgradnje kanalizacione mreže. Zabrana važi do 10. septembra.
 
- Zbog izgradnje kanalizacije otpadnih voda "Gornje livade" u delu Proleterske ulice na Klisi zabranjen je saobraćaj u Proleterskoj, od Ulice Pantelije Milankovića do Ulice Stanislava Biničkog. Autobus GSP na liniji 1 privremeno vozi izmenjenom trasom. Kako navode u GSP, izmena će trajati do 17. septembra.
 
- Zabranjen je saobraćaj u bloku Avijatičarske i Pančevačke ulice zbog rekonstrukcije vrelovoda. U ovoj fazi radovi se izvode u Avijatičarskoj ulici, od Rumenačkog puta do Pančevačke ulice i u delu Pančevačke ulice od Ulice Vase Miskina do Avijatičarske, pa je u tim delovima zabranjen saobraćaj. Rok za završetak radova u ovoj fazi je 20. septembar.
 
- Zabranjen je saobraćaj u Janka Čmelika 72 zbog izgradnje vrelovodnog priključka. Za vreme radova, u zoni radova privremeno se obustavlja saobraćaj. Autobuske linije 3 i 13 su izmeštene. Planirani rok za završetak radova je 18. septembar.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je uz Novosadski put na Adicama, u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom. U zoni raskrsnice privremeno su zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena je zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja je "slepa" iz smera Ulice Marije Bursać.
- Zbog radova zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Stevana Hristića, od broja 9 do blokovske saobraćajnice na Futoškom putu, kao i u blokovskoj saobraćajnici kod objekta na Futoškom putu broj 18-18b. Ulica Stevana Dejanova iz smera Ulice Svetozara Ćorovića je "slepa" ulica. Planirani rok za završetak radova je 10. septembar.
 
- Rekonstruišu se vrelovodni šahtovi na Bulevaru oslobođenja kod brojeva 78 i 93. Na biciklističkoj stazi i na parkingu kod Bulevara osobođenja između brojeva 78 i 93 izmenjen je režim saobraćaja. Planirani rok za završetak radova je 6. septembar.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovodnog šahta, za vreme radova za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije zauzeta je krajnja desna saobraćajna traka ispred objekta broja 4 na Bulevaru Mihajla Pupina. Ova izmena će važiti do 18. septembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije