Konkurs za kurs "EU i rodna ravnopravnost"

Zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za petu generaciju polaznika i polaznica kursa "Evropska unija i rodna ravnopravnost".

Zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za petu generaciju polaznika i polaznica kursa "Evropska unija i rodna ravnopravnost".

Cilj kursa je da poveća nivo znanja o Evropskoj uniji, njenom nastanku, načinu funkcionisanja i najvažnijim smernicama unutar socijalne politike i rodne ravnopravnosti.

Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa načinom donošenja odluka, najvažnijim institucijama i politikama unutar Evropske unije, a sve iz rodne perspektive. Kurs počinje 1. marta i traje tri meseca, a predavanja se održavaju u zgradi Skupštine Vojvodine, četvrtkom od 19 do 21 čas. Sva literatura će biti obezbeđena u elektronskoj formi i uglavnom na engleskom jeziku.

Kurs je besplatan, s tim što svaki polaznik snosi sopstvene putne troškove. Uslovi za prijavu su apsolventski status, završen fakultet, upisane ili završene poslediplomske studije i dobro poznavanje engleskog jezika. Potrebno je poslati biografiju, motivaciono pismo i diplomu ili dokaz o apsolventskom statusu ili upisanim poslediplomskim studijama.

Prijave se šalju na adresu: Zavod za ravnopravnost polova, Bulevar Mihajla Pupina 6/IV, 21000 Novi Sad ili na mejl zavod.ravnopravnost@gmail.com i zavod.ravnopravnost@vojvodina.gov.rs, sa naznakom "Za konkurs", najkasnije do 20. februara.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije