Sudar na Telepu, radari na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog petka, 20. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Sudar na Telepu, radari na sve strane: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
 
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
09.00 - Saobraćajac kod Suda u Maksima Gorkog
 
08.55 - Radar na putu Kovilj-Šajkaš, posle nadvožnjaka
 
08.50 - Radar na Keju, kod Danubiusa
 
08.45 - Patrola na ulazu u Sirig 
 
08.15 - Sudar u Ilariona Ruvarca, neprohodno od Jovana Popovića do Bulevara patrijarha Pavla
 
08.10 - Radar na Futoškom putu, prekoputa Jugoalata
 
08.00 - Radar u Futoškoj, prekoputa Mol pumpa
 
07.50 - Radar na Limanu, kod Helikoptera
 
07.00 - Zbog održavanja Kritične mase od 17 do 19 časova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja.
 
Vožnja će biti pod pratnjom policije, radi povećane bezbednosti, a u ulicama kojima se biciklisti kreću saobraćaj će biti usporen.
 
Biciklisti kreću sa platoa Spensa, izlaze na Bulevar cara Lazara sve do ulice Ive Andrića, skreću u Narodnog fronta, nastavljaju Fruškogorskom, Bulevarom cara Lazara, Kejom žrtava racije, Trgom neznanog junaka, Bulevarom Mihajla Pupina, Uspenskom, Šafarikovom, Ulicom Jovana Subotića, Kisačkom, Bulevarom Jaše Tomića, Bulevarom oslobođenja, Ulicom Maksima Gorkog, Dimitrija Tucovića sa završetkom na platou Spensa. 
Ovo su radovi koji su u toku:
 
- Saobraćaj je privremeno zabranjen u Proleterskoj, od Ulice Pantelije Milankovića do Ulice Stanislava Biničkog. Razlog je izgradnja kanalizacione mreže otpadnih voda "Gornje livade". Ova izmena će važiti do 3. oktobra.
 
- Saobraćaj je privremeno zabranjen u delu Stepanovićeva, u Ulici Biće Kesića, na potezu od Ulice vojvode Putnika do državnog puta II A 113. Radovi bi trebalo da budu završeni do 21. septembra.
 
- Popravka kolovoza u Ulici vladike Platona, zbog koje je privremeno zabranjen saobraćaj u toj ulici, trajaće do 21. septembra.
 
- Novosadska toplana gradi vrelovodni priključak za objekat u Ulici Pavla Stamatovića 1, zbog čega je zabranjen saobraćaj od raskrsnice sa Kosovskom do objekta broja 1 u Ulici Pavla Stamatovića. Planirani rok za završetak radova je 23. septembar.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda u delu Hajduk Veljkove ulice, ispred Dečije bolnice, zauzeta je jedna saobraćajna traka. Ovo je prva faza radova, a o sledećoj će naknadno biti objavljene informacije. Sve bi trebalo da bude završeno do 15. oktobra.
 
- Zabranjen je saobraćaj u bloku Avijatičarske i Pančevačke ulice zbog rekonstrukcije vrelovoda. U ovoj fazi radovi se izvode u Avijatičarskoj ulici, od Rumenačkog puta do Pančevačke ulice i u delu Pančevačke ulice od Ulice Vase Miskina do Avijatičarske, pa je u tim delovima zabranjen saobraćaj. Rok za završetak radova u ovoj fazi je 20. septembar.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je uz Novosadski put na Adicama, u zoni raskrsnice sa Suvoborskom ulicom. U zoni raskrsnice privremeno su zatvorene pešačka i biciklistička staza i uvedena je zabrana desnog skretanja sa Novosadskog puta u Suvoborsku ulicu, koja je "slepa" iz smera Ulice Marije Bursać.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije