Izmena trasa linija 2, 8, 9, 12 i 14

Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže zatvara se autobuska okretnica na Novom naselju, pa će od 9. do 18. aprila doći do privremene izmene trasa linija 2, 8, 9 i 12.
Zbog radova na izgradnji kanalizacione mreže zatvara se autobuska okretnica na Novom naselju, pa će od 9. do 18. aprila doći do privremene izmene trasa linija 2, 8, 9 i 12.

Linija 2 i 9: U smeru ka Novom naselju autobusi će saobraćati Bulevarom Jovana Dučića, odakle će skretati desno u Ulicu Bate Brkića, zatim levo na Bulevar Vojvode Stepe, pa opet levo na Bulevar kneza Miloša. Sa Bulevara kneza Miloša trasa ide levo do Jovana Dučića, gde će biti početno stajalište i izdržavanje vremena do sledećeg polaska autobusa. Na izmenjenom delu trase koriste se postojeća stajališta.

Linija 8: U smeru ka Bistrici autobusi će saobraćati Bulevarom Jovana Dučića (pravo), te će skretati desno na Bulevar kneza Miloša, gde će postojeće stajalište biti i početno za izdržavanje vemena, odakle će vozila nastavljati redovnom trasom ka Štrandu. Na izmenjenom delu trase koriste se postojeća stajališta.

Linija 12: U smeru ka Bistrici autobusi će sa Somborskog bulevara skretati desno u Melhiora Erdujheljija (iza Geparda i Minakve), zatim levo u Ilariona Ruvarca, potom levo na Futoški put, odakle će skretati levo na Somborski bulevar na kom će postojeće stajalište biti i početno za izdržavanje vremena. Na izmenjenom delu trase će se, uz privremeno stajalište na ulasku, koristiti postojeće stajalište na Satelitu.

Izmena na liniji broj 14

Zbog radova na izgradnji kanalizacije u Ulici Donje Sajlovo, linija broj 14 privremeno menja trasu kretanja. Umesto skretanja u Ulicu Donje Sajlovo, autobusi će skretati u Ulicu Gornje Sajlovo, zatim će nastavljati do Ulice Sajlovo gde će se okretati na raskrsnici. Autobusi će izdržavati vreme do sledećeg polaska na stajalištu Sajlovo III. Povratak autobusa je istom trasom, a u Ulici Gornje Sajlovo biće postavljena privremena autobuska stajališta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije