Plave kante za Petrovaradince dele se do 19. aprila

Plave kante za odlaganje plastike i PET ambalaže biće deljene od do 19. aprila, od 11 do 19 sati, u prostorijama Mesne zajednice Petrovaradin, ulica Čajkovskog 1a.
Plave kante za odlaganje plastike i PET ambalaže biće deljene do 19. aprila, od 11 do 19 sati, u prostorijama Mesne zajednice Petrovaradin, ulica Čajkovskog 1a.

Potrebno je samo da građani dođu po Plavu kantu onog dana kada je njihova ulica po rasporedu za podelu, ponesu ličnu kartu i uplatnicu objedinjene naplate "Informatike".

Plave kante će se prazniti od ponedeljka 23. aprila, po istom rasporedu kada i zelene kante, različitim kamionima. Svaku kantu će prazniti drugi kamion. Građani, dakle, treba plavu kantu da ostave ispred svojih kuća u isto vreme kada i zelenu kantu.

Ambalažni otpad koji treba da se odlaže u plavu kantu je: plastika i PET ambalaža (plastične kese, PET flaše, plastične flaše od kućne hemije i ulja, plastični zatvarači, stiroporna ambalaža), metalni otpad (aluminijumske folije, konzerve od pića i hrane, limenke od pića, metalni zatvarači, ambalaža od sprejeva, dezodoransa), Karton i papir (kartonske kutije, papir, višeslojna ambalaža od pića i hrane) i staklo (staklene tegle, flaše od hrane i pića).

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije