Prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona

Za učesnike Fruškogorskog maratona, koji se održava u subotu, 28. aprila, i ove godine je organizovan prevoz autobusima GSP-a.
Za učesnike Fruškogorskog maratona, koji se održava u subotu, 28. aprila, i ove godine je organizovan prevoz autobusima GSP-a.

U subotu, 28. aprila ka Popovici će autobusi prevoziti učesnike maratona od 5.30 do 11 časova sa Železničke stanice i parkinga u Ulici Despota Stefana, a od 6 do 11 časova sa okretnice na Vojinovu.

Za povratak sa Popovice autobusi će po potrebi od 13 do 22 časova saobraćati do Železničke stanice i Ulice Despota Stefana

Polasci iz Novog Sada saobraćaju direktno do Popovice, dok će vozila u  povratku sa Popovice stajati na sledećim stajalištima: Centar Sremske Kamenice, Most slobode, Maksima Gorkog, Futoška pijaca, Kokra i Ž.stanica.

Po potrebi će biti organizovani polasci sa Popovice u toku noći između subote i nedelje, te u nedelju od 5 do 18 časova.

Cena karte za prevoz u jednom smeru je 90 dinara, a u vanrednim polascima ne važe pretplatne karte, kako u polasku iz Novog Sada, tako i u povratku sa Popovice.

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu do i od Popovice biće obeleženi oznakom "Maraton".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije