Dodatni autobusi za "Tamburica fest"

GSP će od 15. do 17. juna, za vreme "Tamburica festa" na Petrovaradinskoj tvrđavi, dodatnim autobusima pojačati linije 3 i 9, od 17 do 21 čas, saopšteno je iz ovog preduzeća.

GSP će od 15. do 17. juna, za vreme "Tamburica festa" na Petrovaradinskoj tvrđavi, dodatnim autobusima pojačati linije 3 i 9 od 17 do 21 čas, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Za posetioce festivala uvodi se i nova linija od Železničke stanice do Tvrđave, čija trasa ide od stajališta linije 4 kod Železničke stanice, ulicom Kralja Petra I, pa dalje nastavlja trasom trojke do restorana "Trag" u Petrovaradinu. Autobusi će se zaustavljati na svim postojećim stajalištima, a saobraćaće tokom noći između petka i subote, te između subote i nedelje, od 21.00 do 4.00 časa. Polasci će biti na svakih sat vremena, a autobusi na linijama 3, 9 i na vanrednim polascima biće posebno obeleženi.

Za vreme festivala, autobusko stajalište u Gradiću neće se koristiti, te će zainteresovane za "Tamburica fest" autobusi prevoziti do stajališta kod restorana "Trag".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije