Do petka prijave za Spensovu ligu malih šampiona

Do petka 5. oktobra traje prijavljivanje ekipa za ovogodišnju "Spensovu ligu malih šampiona", takmičenja u fudbalu za decu koje već treću godinu za redom organiziju "SPC vojvodina".

Do petka 5. oktobra traje prijavljivanje ekipa za ovogodišnju "Spensovu ligu malih šampiona", takmičenja u fudbalu za decu koje već treću godinu za redom organizije "SPC Vojvodina".

Maksimalno osam ekipa predviđeno je za učesnike škola fudbala i mlađe kategorije fudbalskih klubova iz cele Vojvodine koji su rođeni 1999. godine, dok je za generacije od 2000. do 2003. predviđeno najviše do 12 ekipa. Utakmice će se igrati u obe dvorane na terenu dimenzija 55 x 35 metara, subotom i nedeljom.

Kao posebna atrakcija planirana je organizacija međunarodnog turnira na kojem će, sem ekipa "Spensove lige malih šampiona" učestvovati i mnogobrojne ekipe iz inostranstva, ali i Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i Novi Sad.

Detaljnije informacije se mogu dobiti putem telefona na brojeve 069/86-68-037 i 064/112-17-50 ili na mejl zoran.djordjevic@spens.rs.

Kotizacija za takmičenje se uplaćuje u celosti pre početka takmičenja i iznosi 33.000 dinara. Ove godine planirano je da takmičenje počne 21. oktobra i da traje do marta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije