Delimično zatvaranje keja u naredne dve godine

Deo Beogradskog keja od danas će biti delimično zatvoren za saobraćaj zbog radova na izgradnji Žeželjevog mosta.

Deo Beogradskog keja od danas će biti delimično zatvoren za saobraćaj zbog radova na izgradnji Žeželjevog mosta, saopštila je Gradska uprava za puteve i saobraćaj.

Na osnovu rešenja Ministarstva saobraćaja Srbije, Beogradski kej će biti zatvoren prepodne, kada će započeti režim preusmerenja saobraćaja koji će trajati naredne dve godine.

Vozilima koja dolaze sa montažno-demontažnog mosta iz smera Petrovaradina ka Novom Sadu biće zabranjeno korišćenje Venizelosove ulice i vozači će biti u obavezi desnog skretanja sa mosta i daljeg kretanja kroz Ulicu Bajči Žilinskog do raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice ka izlazu iz Novog Sada u smeru Zrenjaninu i autoputa.

Preusmerenje je kroz ulice Marka Miljanova i Filipa Višnjića preko Venizelosove ulice do raskrsnice Temerinske i Partizanske. Vozila kola se kreću ulicom Bajči Žilinskog u smeru ka Beogradskom keju će se preusmeravati kroz ulice Venizelosova, Filipa Višnjića i Marka Miljanova do Ulice Beogradski kej.

Za potrebe preusmerenja postavljena su tri privremena semafora na raskrsnicama ulica Marka Miljanova i kraka petlje od Venizelosove ulice pored "Kvantaša", Filipa Višnjića i Venizelosove i Venizelosove i Temerinske. Na raskrsnici Venizelosove i Temerinske ulice uvedena je i prenamena saobraćajnih traka u zoni raskrnice i zabranjeno je skretanje levo iz Venizelosove ulice ka centru grada.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije