Izmena saobraćaja zbog biciklističke trke

Saobraćaj je privremeno izmenjen danas i sutra, 18. i 19. maja, zbog održavanja biciklističke trke "Trofej sajamskih gradova".
Saobraćaj je privremeno izmenjen danas i sutra, 18. i 19. maja, zbog održavanja biciklističke trke "Trofej sajamskih gradova".

U subotu od 12 do 17 časova biće zabranjen saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru cara Lazara (od Stražilovske ulice do Bulevara oslobođenja), na desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja (od Bulevara cara Lazara do Ulice Makisma Gorkog) i na desnoj kolovoznoj traci Ulice Maksima Gorkog (od Bulevara oslobođenja do Ulice Sutjeska).

U tim ulicama saobraćaj će se odvijati dvosmerno u levoj kolovoznoj traci, a to će dovesti do zatvaranja pojednih stajališta u tim ulicama.

U nedelju od 10 do 14.30 časova, na snazi će biti zabrana saobraćaja kroz Preradovićevu ulicu u Petrovaradinu, pa će linije 3, 9, 61, 62, 64 i 69 privremeno promeniti trasu kretanja.

Kako kažu u GSP-u, autobusi na linijama 3,9,61,62 i 64 u smeru prema Petrovaradinu, posle Varadinskog mosta, skretaće desno ispod mosta na Kej skojevaca i nastavljaće Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve, odakle će se uključivati na redovnu trasu kretanja. Povratak će biti istom, izmenjenom trasom.

Autobusi na liniji 69 će produžavati Bulevarom oslobođenja i nastavljati preko Mosta slobode, a posle petlje Mišeluk uključivaće se na redovnu trasu kretanja. Na izmenjenom delu trase koristiće se sva postojeća stajališta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije