Otvaranje dela Kisačke u utorak, radovi u Narodnog fronta i na Naselju

Deo Kisačke ulice, od Jovana Cvijića do Bulevara kralja Petra I, biće otvorena za saobraćaj u utorak 6. avgusta.
Deo Kisačke ulice, od Jovana Cvijića do Bulevara kralja Petra I, biće otvorena za saobraćaj u utorak 6. avgusta.

Od 6. do 13. avgusta, biće zatvorena Kisačka ulica od Bulevara kralja Petra I do ulice Vuka Karadžića. Nakon sanacije kolovoza, predviđeno je da ova deonice bude puštena u saobraćaj 14. avgusta. Raskrsnice sa Kisačkom ulicom i Bulevarom kralja Petra I kao i Kisačkom ulicom i ulicom Jovana Cvijića nisu zatvorene a sabraćaj se odvija nesmetano.

U subotu i nedelju (3. i 4. avgusta) asfaltiraće se i obeležavati horizontalna signalizacija u ulici Narodnog fronta na deonici od zgrade NIS-a do Šekspirove ulice, koja će biti puštena u saobraćaj u ponedeljak 5.avgusta, kada se zatvara deonica od Šekspirove do Balzakove ulice, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno, slobodnom kolovoznom trakom. Završetak radova i otvaranje ove deonice za saobraćaj se očekuje u četvrtak 8. avgusta. Raskrsnica sa Šekspirovom biće slobodna za saobraćaj.

Sanacija oštećenog kolovoza na Bulevaru vojvode Stepe na delu od pružnog prelaza do Bulevara Slobodana Jovanovića su u toku, a saobraćaj se odvija dvosmerno, slobodnom kolovoznom trakom.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije