Postavljaju se dva semafora u Kisačkoj

Danas su počeli radovi na postavljanju dva semafora u Kisačkoj ulici.
Danas su počeli radovi na postavljanju dva semafora u Kisačkoj ulici.

Odgovarajućom svetlosnom signalizacijom biće opremljena raskrsnica Bulevara kralja Petra I i Kisačke ulice i raskrsnica Kisačke i Ulice Berislava Berića.

- I pored nižih temperatura, ne odustajemo od planiranih poslova, te tako koristimo svaki pogodan dan da realizujemo investicije čija su sredstva opredeljena ovogodišnjim Programom. Kako bi se izbeglo ponovno raskopavanje kolovoza, još u avgustu kada se sanirala kolovozna konstrukcija u Kisačkoj ulici, izvršeni su radovi na postavljanju podzemnih instalacija za semafore na ovim raskrsnicama - saopšteno je iz ZIG-a.

Raskrsnica Bulevara kralja Petra I i Kisačke je problematično saobraćajno čvorište gde će se postaviti osam semaforskih stubova, s tim što će to biti  samo privremeno rešenje dok se ne reše imovinsko pravni odnosi i rekonstruiše Dositejeva ulica  koja treba da formira četvorokraku raskrsnicu.

Raskrsnica Berislava Berića i Kisačke je specifična po tome što se nalazi u zoni škole, te će olakšati prelazak dece. Pomenuti radovi imaće za posledicu otežano odvijanje saobraćaja, pa iz ZIG-a apeluju na vozače da budu oprezni, da prate obaveštenja o radovima, poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i imaju razumevanja dok se radovi ne završe.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije