Autobusi menjaju trasu zbog radova kod Železničke stanice

Trase pojedinih autobusa GSP-a biće izmenjene od danas zbog radova na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja.
Trase pojedinih autobusa GSP-a biće izmenjene od danas zbog radova na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja.

Iz pravca Bulevara oslobođenja moći će da se skreće kao i do sada, levo i desno, dok javni prevoz može i dalje do Železničke stanice, a zabranjeno je zaustavljanje i parkiranje na delu parkinga ispred raskrsnice. Iz smera Železničke stanice moći će da se kreće samo pravo i desno, a zabranjena su polukružna skretanja iz svih pravaca.

Početna stanica linije 11B biće pomerena neposredno iza raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Ulice Sava Kovačevića, prema Kisačkoj ulici. Autobusi na liniji 15, u smeru iz centra, idu Jevrejskom ulicom u Bulevar oslobođenja, gde skreću u Bulevar kralja Petra Prvog, a odatle u Kisačku i nastavljaju starom trasom.

Linije 21 i 30 kreću ispred Bulevara oslobođenja 4, sa postojećeg stajališta. Vozila na linijama 21, 22, 23, 24 i 30 sa Žel stanice skretaće levo na Bulevar kralja Petra Prvog, pa desno u Kisačku ulicu odakle nastavljaju redovnim trasama, i kao i sve izmenjene linije, koriste postojeća stajališta na novim trasama.

Sa Železničke stanice, linije 31, 32 i 33 kretaće se Tomićevim bulevarom, zatim desno u Rumenačku, ponovo desno u Industrijsku i dalje Partizanskom ulicom redovnom trasom. Autobusi na liniji 35 polaziće sa stajališta ispred Železničke stanice, da bi nakon Bulevara Jaše Tomića skretali desno u Rumenačku, pa kroz Industrijsku do Sentandrejskog puta odakle kreću redovnom trasom. Sem linija 11B i 15, ostale navedene linije u povratku saobraćaju redovnim trasama.

Takav režim važiće do 4. aprila.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije