Počelo sređivanje ulica u centru grada

Počela je intenzivnije održavanje puteva, a prioritet imaju ulice u centru grada u kojima su krajem prošle godine završeni radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže.
Počela je intenzivnije održavanje puteva, a prioritet imaju ulice u centru grada u kojima su krajem prošle godine završeni radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže.

Po nalogu JP Zavod za izgradnju grada, radnici Put-a su prošle nedelje počeli radove na vraćanju raskopanih površina u tehnički ispravno stanje, u Ulici Miroslava Antića na deonici od Trga Ferenca Fehera do Stražilovske ulice. U toku sutrašnjeg dana biće dat nalog da se radovi nastave i u drugom delu ulice, od Stražilovske do Trga galerija.

Uskoro počinje i uređivanje Ulice Vase Stajića gde je takođe JKP Vodovod i kanalizacija završilo radove na kanalizacionoj mreži, tako da će sutra biti izdat nalog da se raskopane površine u ovoj ulici vrate u tehnički ispravno stanje.

Što se tiče uređivanja Železničke ulice (od Sremske do Maksima Gorkog), "Vodovod i kanalizacija" krajem prošle godine završila je rekonstukciju kanalizacije ali se još uvek ne može sanirati kolovoz zbog toga što Toplana radi na vrelovodnoj mreži. Tek posle završetka grejne sezone, Toplana može početi planirane radove, a nakon toga ZIG može kompletno sanirati saobraćajne površine. Do početka radova Novosadske toplane, ZIG će obezbediti nesmetano funkcionisanje saobraćaja i održavati kolovoz i trotoar u prohodnom stanju.

Pored Železničke ulice, radovi na vraćanju raskopane površine se planiraju i u Sremskoj ulici, odmah nakon završetka radova "Vodovoda i kanalizacije" na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. ZIG će nastojati da se radovi na sanaciji kolovoza istovremeno izvode i u Sremskoj i u Železničkoj ulici.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije