Promene u saobraćaju na raskrsnici kod Železničke stanice

Od ponedeljka ujutru važi izmena režima saobraćaja na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića.
Od ponedeljka ujutru važi izmena režima saobraćaja na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića.

Zbog radova na izgradnji kolektora, iz svih pravaca prema raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića biće zabranjena leva skretanja i polukružna okretanja, odnosno biće dozvoljena samo kretanja pravo i desno. Pošto će semafor biti isključen, "Vodovod i kanalizacija" će postaviti odgovarajuću signalizaciju i obezbediti asistenciju policije za regulisanje saobraćaja.

Trase linija broj 7, 10 i 14 biće promenje, tako što će umesto levog skretanja sa Bulevara oslobođenja na Bulevar Jaše Tomića koristiti pristupnu saobraćajnicu, takozvanu potkovicu, ispred Železničke stanice.Autobuske linije broj 21, 22, 23, 24 i 30 koristiće u odlasku sa autobuske stanice Bulevar oslobođenja, Bulevar kralja Petra I do Kisačke ulice i dalje postojećom trasom, a u dolasku redovnom trasom.

Privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 31, 32, 33 i 35, tako što će u odlasku sa autobuske stanice autobusi skretati desno na Bulevar Jaše Tomića, zatim će voziti Rumenačkom, Industrijskom, Partizanskom do Sentandrejskog puta i dalje postojećom trasom, a u dolasku će voziti redovnom trasom.Privremene izmena režima saobraćaja važiće  do 17. aprila.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije