Izdavanje kabina na Štrandu od danas

Kabine za predstojeću sezonu na Štrandu davaće se u zakup danas i sutra starim, a 17. aprila novim zakupcima na centralnom platou gradske plaže od 10 do 18 časova.
Kabine za predstojeću sezonu na Štrandu davaće se u zakup danas i sutra, 14. i 15. aprila, starim, a 17. aprila novim zakupcima na centralnom platou gradske plaže od 10 do 18 časova.

Iz Zelenila podsećaju da se pod starim zakupcima podrazumevaju građani koji su poslednjih pet godina ili duže u kontinuitetu iznajmljivali kabine. Zelenilo će i ove godine udruženjima osoba sa posebnim potrebama podeliti određen broj kabina.

Za najam velike kabine potrebno je izdvojiti 15.000, a male 12.000 dinara. Svaki zakupac kabine ima pravo na po jednu besplatnu sezonsku kartu na ime zakupca.

Kupališna sezona traje od 1. maja do 30. septembra, a prva četiri dana ulaz se neće naplaćivati.

Cene ulaznica: dnevna karta je 50 dinara, deca do sedam godina ne plaćaju ulaz, dok je za sezonsku ulaznicu potrebno izdvojiti 1.045 dinara.

Sezonske karte sa popustom (za studente, đake i penzionere) su 850 dinara, dok izrada sezonskih ulaznica zaštićenih od falsifikovanja košta 300 dinara.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije