Počinje Novosadsko BIG dečije leto

Novosadsko BIG dečije leto biće otvoreno danas u 18 časova u prizemlju tržnog centra BIG.

Novosadsko BIG dečije leto biće otvoreno danas u 18 časova u prizemlju tržnog centra BIG.

Na otvranju će nastupiti Una Senić sa horom Dečijeg kulturnog centra "Čarobne frulice", plesni studio City Dance, a održaće se i predstava "Ludi dan" i kreativne radionicea tokom kojih će se predstaviti sve institucije i organizacije koje su pripremile ovogodišnji program manifestacije.

- Uslediće 50 dana programskog šarenila za najmlađe na različitim lokacijama u Novom Sadu. Program ovogodišnje manifestacije obuhvata preko 250 kreativno-edukativnih, i sportsko-rekreativnih radionica za decu različitog uzrasta.  Dečiji kulturni centar ,"Deci na dar" je  okupio preko 20 institucija i organizacija iz Novog Sada kako bi novosadskim mališanima pripredili kvalitetne programe tokom letnjeg raspusta – rekla je koordinatorka Novosadskog BIG dečijeg leta, Severina Prostran Miletić.

Organizator Novosadskog BIG dečijeg leta 4 je Dečiji kulturni centar "Deci na dar" koji podstiče kontinualno i stručno vaninstitucionalno bavljenje decom.

Veliki prijatelji Novosadskog BIG dečijeg leta su: Tržni centar Big, Uprava za kulturu Grada Novog Sada i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Više informacija možete potražiti na www.novosadskodecijeleto.info.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije