Danas popodne autobusi ne prolaze kroz Jevrejsku

U nedelju, 21. septembra privremeno će biti izmenjene trase autobusa 2, 4, 5, 6, 14, 15 i 18 koji prolaze kroz Jevrejsku ulicu zbog održavanja manifestacije "Svetski dan bez automobila".
U nedelju, 21. septembra privremeno će biti izmenjene trase autobusa 2, 4, 5, 6, 14, 15 i 18 koji prolaze kroz Jevrejsku ulicu zbog održavanja manifestacije "Svetski dan bez automobila".

 

Od 14 do 22 časova autobusi na linijama broj 2, 4, 5, 6, 14, 15 i 18 saobraćaće sledećim trasama:

Linija broj 2

Iz Futoške ulice autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja do terminala Železnička stanica. Polasci u suprotnom smeru obavljaće se istom trasom, sa polaznog autobuskog  stajališta za Rumenku.

Linija broj 4

U smeru sa Železničke stanice ka Limanu autobusi će sa Bulevara oslobođenja skretati levo na Bulevar kralja Petra I, zatim desno u Ulicu braće Jovandić, a zatim će nastavljati Ulicom vojvode Bojovića, skretati desno u Ulicu Jovana Subotića, a potom nastavljati Šafarikovom i Uspenskom  ulicom do Bulevara Mihajla Pupina , odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

U smeru od Limana ka Železničkoj stanici autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina nastavljati ulicama Uspenskom, Šafarikovom i Jovana Subotića, zatim će skretati levo u Kisačku ulicu, potom levo na Bulevar kralja Petra I, zatim desno na Bulevar oslobođenja do terminala na Železničkoj stanici.

Linija broj 5

U smeru Železnička stanica – Temerinski put autobusi će sa Bulevara oslobođenja skretati levo na Bulevar kralja Petra I ,zatim desno u Ulicu Braće Jovandić, te će nastavljati Ulicom vojvode Bojovića, potom će skrenuti levo u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastaviti redovnom trasom kretanja.

U smeru Temerinski put – Železnička stanica autobusi će iz Temerinske ulice skretati desno u Kisačku ulicu, potom levo na Bulevar kralja Petra I, zatim desno na Bulevar oslobođenja do terminala na Železničkoj stanici.

Linija broj 6

U smeru iz Adica ka Podbari autobusi će iz Futoške ulice skretati desno na Bulevar oslobođenja, potom levo u Ulicu Maksima Gorkog, zatim levo u Stražilovsku ulicu, te Ulicu Žarka Zrenjanina, odakle će skretati desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

U smeru iz Podbare ka Adicama autobusi će sa Bulevara Mihajla Pupina skretati levo u Ulicu Žarka Zrenjanina, potom desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, te desno u ulicu Maksima Gorkog, zatim desno na Bulevar oslobođenja, pa levo u Futošku ulicu i dalje će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linije broj 14 i 15

Autobusi će saobraćati skraćeno do terminala kod Železničke stanice. Polasci u suprotnom smeru obavljaće se sa polaznog autobuskog  stajališta za Rumenku, i vraćati se istom trasom.

Linija broj 18

U smeru Avijatičarsko naselje - Centar autobusi će sa Bulevara oslobođenja skretati levo u Ulicu Maksima Gorkog, zatim levo u Stražilovsku ulicu, pa u Ulicu Žarka Zrenjanina, odakle će skretati levo na Bulevar Mihajla Pupina do terminala u Šafarikovoj ulici.
U smeru Centar – Avijatičarsko naselje autobusi će sa terminala u Šafarikovoj ulici nastavljati do Bulevara Mihajla Pupina, potom će skretati desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, pa desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, odakle će ulaziti na Bulevar oslobođenja do Futoške ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije