Đorđević posle poraza: Moji momci danas nisu zaslužili da izgube

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević smatra da je njegova ekipa zaslužila više u današnjem meču sa Radnikom.
Đorđević posle poraza: Moji momci danas nisu zaslužili da izgube
Foto: 021.rs

"Stara dama" danas je izgubila od Radnika rezultatom 0:1, a ključni trenutak na meču dogodio se u 34. minutu kada je isključen Stefan Đorđević.

– Čestitam Radniku na pobedi i želim mu da opstane u ligi. Što se tiče same utakmice, mislim da moji momci danas nisu zaslužili da izgube i da smo zaslužili makar bod. Dobili smo crveni karton, potom se Čović povredio i to čistim udarcem u glavu da ne može da igra, dosta stvari se poremetilo. Morali smo da napravimo neplanirane izmene i da se fokusiramo više na defanzivu – rekao je Đorđević. 

- Na poluvremenu smo se dogovorili kako da igramo, imali smo šansi, siguran sam da smo ostali sa istim brojem igrača da bismo postigli gol još u prvom delu igre. U drugom poluvremenu smo želeli da pobedimo, bili smo konkretniji, primili smo gol iz jednog udaraca, ali to je fudbal, sve ostalo van terena ne bih komentarisao – naveo je trener Vojvodine.
 
U narednom kolu Novosađani gostuju Kolubari, a taj meč na programu je u sredu, od 18 časova.
  • ništa lično

    28.02.2022 18:05
    naeavno da nisu
    Zslužili su novu upravu i novog trenera
  • DetelinarA

    27.02.2022 18:47
    Samo Vosa

    Kakv igra takav i trener
    A i uprava
    Odlazite
  • Dusan Dzigurski

    27.02.2022 15:50
    Sta sam doziveo, da gledam kako peti najveci klub nekadasnje Jugoslavije, nasa Vosa, bude nadigrana od fudbalskog velikana Radnika iz Surdulice, mesta sa tri hiljade stanovnika, sa stadionom kapaciteta dvestapedeset mesta a dolazi im cetrdeset ljudi na utakmice. Kakav blam, cuj Radnik iz Surdulice nas pobedio i nadigrao usred Novog Sada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport