Zbiljić: Bili bismo oduševljeni da vratimo Dušana Tadića u Vojvodinu

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić izjavio je za "Tutomerkato" da je želja kluba da karijeru u crveno-belom dresu završi kapiten Srbije i Ajaksa Dušan Tadić.
Zbiljić: Bili bismo oduševljeni da vratimo Dušana Tadića u Vojvodinu
Foto: 021.rs

Tadić je profesionalnu karijeru započeo u Vojvodini, a Zbiljić poručuje da bi možda na kraju karijere mogao da pomogne novosadskom klubu da osvoji titulu.

"Bili bismo oduševljeni da ga vratimo nazad i da mu zatim ponudimo i neku rukovodeću ulogu u klubu. Da, govorimo o kapitenu Ajaksa i reprezentazcije Srbije. Svaka ideja koja je njemu zanimljiva, odgovaraće i nama", poručio je Zbiljić.

Zbiljić je za "Tutomerkato" govorio povodom saradnje Bolonje i Vojvodine, dva kluba u kojima je značajan trag ostavio Siniša Mihajlović.
 
Zbiljić je otkrio da je cilj kluba da ponovo osvojio titulu, što su poslednji put učinili kada je upravo Mihajlović bio deo tima.
 
"Prvo, hvala Crvenoj zvezdi što je organizovala emotivnu ceremoniju sa nama. Možda mlađi ne znaju, ali Miha je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Vojvodinom i 1989. nas vodio do titule prvaka države. On je legenda kluba i svetskog fudbala, lider koji je ostavio dubok trag", istakao je Zbiljić.
  • Вукашин

    15.02.2023 12:11
    Пуна му уста Михе био у Италији, али не и на сахрани предводника шампионског тима. Збиља Збиљо, кога ти фарбаш леба ти.
  • Haha

    11.02.2023 19:25
    Pa taj jedino da je lud pa da se vrati u Vošu!
  • Član biblioteke

    11.02.2023 18:58
    Dno
    Da li je iko ispred FKV bio na Sinišinom ispraćaju, sram vas bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport