Rukometaši Vojvodine bolji od Partizana

Rukometaši Vojvodine savladali su u Beogradu Partizan sa 27:24 (11:12) u 22. kolu Arkus lige.
Tvrda utakmica, sa mnogo duela, ali i puno isključenja. Gotovo polovinu prvog dela Vojvodina je igrala sa igračem manje. Propustila je nekoliko zicer situacija, posebno u tome što nisu iskorišćeni sedmerci. Partizan je imao 8:5, ali se na odmor otišlo sa golom zaostatka - 11:12. 
Odmah u uvodnim minutima nastavka ponovo +3 za domaće koji su preko pivotmena Micića i našeg bivšeg igrača i krila Šotića pronalazili put do gola. 
U drugom delu drugog poluvremena fenomenalna Vojvodina. Sjajna odbrana, koncetrisan i staložen napad. Bekovski trio Milić (5), Puhovski (4) i Tomić (4) izuzetno pametno je birao akcije, dok su u odbrani Vukovljak, Pušica i Pešić držali dovoljnu agresivnost. 
 
Tako je Vojvodina zadržala lidersku poziciju na tabeli, dodatno pobegla trećeplasiranom Partizanu, ali prva pozicija još nije osigurana. U narednom kolu već u sredu Vojvodina će dočekati ekipu Topličanina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport