Rukometaši Voše dočekuju Vardar: Igraće kombinovani sastav, fokus na prvenstvo i EHF Kup

Rukometaši Vojvodine dočekaće u utorak, 11. aprila, Vardar u revanš meču četvrt-finala Seha lige.

U prvom meču u Skoplju, bivši prvak Evrope slavio je sa 38:25. 

Voša je na tom susretu igrala se omladincima, dok su ekipu vodila dva seniora - Kurteš i Milić.

I u revanšu trener Boris Rojević računaće na kombinovani sastav pošto Vojvodinu već u petak očekuje put u Švedsku gde će u subotu igrati prvi polufinalne meč EHF kupa protiv Aligsasa.
 
"Zaista nikada toliko puno utakmica u sezoni nismo imali. Jednostavno moramo misliti dugoročno na potrošnju igrača, uticati koliko možemo preventivno na povrede, a  isto tako odabrati najbolji izbor igrača u datom trenutku. Poznato je da nam je primarni cilj odbrana šampionske titule, tu će ubrzo i završnica Kupa Srbije, a misli su sada okrenute ka istorijskom polufinalu EHF Kupa", poručuje Rojević.
 
Ukazuje na to da su u nedelju igrali protiv Crvene zvezde, te da imaju samo jedan dan odmora.
"Ekipa Vardara je uvek veliki motiv i podstrek, igrati protiv bivšeg prvaka Evrope jeste nagrada za naš trud i rezultate. Videćemo ko će sve nastupiti, moraćemo kombinovati, gledaćemo da izvučemo maksimum. Uvek idemo na pobedu bez obzira na protivnika i momenat u kom se nalazimo", zaključuje Rojević.
 
Utakmica između Vojvodine i Vardara igra se na Slanoj bari, sa početkom u 16.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport