Vojvodina i Čukarički danas igraju novu utakmicu, jučerašnja prekinuta zbog poplave

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog odigraće danas novi meč polufinala Kupa Srbije, nakon što je jučerašnji duel prekinut zbog nevremena.
Vojvodina i Čukarički danas igraju novu utakmicu, jučerašnja prekinuta zbog poplave
Foto: 021.rs
Čukarički je u trenutku prekida u 33. minutu vodio sa 2:0, ali prema propisima se igra nova utakmica, ukoliko nije prošlo 80 odsto regularnog vremena. 
Vojvodina kaže je da će ulaz na stadion "Karađorđe" biti besplatan.
Meč će se igrati od 15 časova.
 
Juče se u finale Kupa Srbije plasirala Crvena zvezda, koja je u Bačkoj Topoli savladala TSC sa 3:0.
  • FssLopovi

    18.05.2023 10:45
    Svako kola, svako takmicenje, drugacija pravila.... Cukaricki sa Partizanom igrao do 22.minuta, prekinuta utakmica i posle par dana nastavljena od 22.minuta.... sad od jednom se igra nova i ponistava se rezultat.... kako to? Ima li nekog pravila u ovoj drzavi oko bilo cega??
  • Liman 2

    18.05.2023 08:49
    @Laf
    E ja se nadam da neće! Voša do pobede!
  • Tito Nemet

    18.05.2023 08:40
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a ruža moja sada je lepo zalivena...

    Samo neka pada i dalje, 40 dana ako treba, a Tito će sa izabranicom srca svoga u Noevu barku. Neka Voša uzme kup u međuvremenu, i mirna Bačka i more panonsko...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.