Odbojkaši Vojvodine pobedili Spartak

Odbojkaši Vojvodine pobedili su ekipu Spartaka iz Ljiga rezultatom 3:1 (21:25, 25:21, 25:17, 25:17), u šestom kolu odbojkaške Superlige Srbije.
Odbojkaši Vojvodine pobedili su ekipu Spartaka iz Ljiga rezultatom 3:1 (21:25, 25:21, 25:17, 25:17), u šestom kolu odbojkaške Superlige Srbije.

Uprkos najavama trenera i igrača OK Vojvodina da će znatno bolje i angažovanije ući u meč Ljižanima, u odnosu na utakmicu protiv Kleka, crveno-beli su ponovo smušeno ušli u meč. Već na prvom tehničkom tajm autu, Spartak je imao vođstvo od 4:8. Gosti čitavim tokom prvog seta nisu ispuštali vođstvo i potpuno zasluženo su stekli prednost od 0:1 u setovima, sa konačnim rezultatom 21:25.

Novosađani su mnogo bolje počeli drugi sledeći set i brzo se odlepili na pet poena razlike. Međutim, igrači Spartaka tada ponovo dolaze do svoje igre i uspevaju da sustignu prednost Vojvodine, pa se na drugi tehnički tajm aut otišlo sa prednošću domaćih od 16:15. Međutim, Novosađani nisu dozvolili protivnicima da naprave preokret, pa su ovaj set rešili u svoju korist sa 25:21.

Sličan scenario viđen je i na početku trećeg seta. Ponovo su crveno-beli stekli početnu prednost i na prvi tehnički tajm aut otišli sa vođstvom od 8:4. Na terenu je postojao samo jedan tim, pa je Vojvodina imala prednost od čak 18:10. Mnogo bolje su Novosađani igrali u polju, teško im je padala lopta, što je rezultiralo i visokom vođstvom. Na kraju je bilo 25:17 za Vojvodinu.

Na početku četvrtog seta, viđena je prilično ujednačena igra dva tima. Na drugi tehnički tajm aut, Spartak je otišao sa jednim poenom prednosti. Međutim, crveno-beli tada prave preokret i, na servis Marka Ivovića, beleže poene u seriji, te su ovaj set dobili rezultatom 25:17 i time ostvarili pobedu od 3:1 u setovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport