Vojvodina u subotu dočekuje Tamiš

Košarkaši Vojvodine u subotu dočekuju ekipu Tamiša iz Pančeva, u 7. kolu Košarkaške lige Srbije.

Košarkaši Vojvodine u subotu dočekuju ekipu Tamiša iz Pančeva, u 7. kolu Košarkaške lige Srbije.

Ovo će biti šesti meč za Novosađane u ovoj sezoni, a tek drugi kod kuće, uz podsećanje da Vojvodina ima zaostalu utakmicu protiv OKK Beograda koja je na programu 6. decembra. Trener ekipe iz Novog Sada Siniša Matić ističe da je Tamiš iskusna ekipa koja igra pozicionu košarku i koja je zadržala okosnicu tima od prethodne sezone. Za meč protiv Pančevaca neće biti spreman Vukašin Petković koji je povredio rame u meču protiv ekipe Radnički FMP.

"Vukašin Petković je povređen i to je automatski jedan igrač manje u rotaciji. Ostali su zdravi. Mislim da imamo kvalitetan sastav i ja ću insistirati na ozbiljnom pristupu meču i ukoliko ispunimo dogovore možemo da pobedimo bilo koga na domaćem terenu. Dobro poznajemo Tamiš, igrali smo sa njima i dve prijateljske utakmice u pripremnom periodu i očekujem pobedu", zaključio je strateg Vojvodine.

Utakmica u Maloj dvorani Spensa počinje u 20.15.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport