Rukometaši Vojvodine osvojili i treći trofej ove sezone: Vratili pehar Kupa Srbije kući

Rukometaši Vojvodine osvojili su Kup Srbije pošto su bili bolji u dvomeču od Dinama.

Vojvodina je u revanšu, u nedelju uveče, poražena sa 31:30, dok je u prvom meču slavila sa 28:22 i stigla do trofeja sa ukupnih pet golova prednosti.

U večerašnjem meču kod Vojvodine se izdvojio Gregor Ocvirk sa sedam golova, dok je Dinamo predvodio Marko Perović sa osam pogodaka.
Vojvodina je osvojila treći trofej ove sezone, nakon trofeja Kupa Evrope i titule prvaka Srbije.
 
Ovo je osmi pehar Kupa Srbije za novosadski tim. 
 
Gradonačelnik Milan Đurić uputio je čestitku za osvojeni osmi pehar Kupa Srbije i tripl krunu u sezoni Rukometnom klubu "Vojvodina" - igračima, stručnom štabu, rukovodstvu i navijačima. 
 
"Sa velikom radošću i ponosom želim da čestitam našim izvanrednim rukometašima na osvajanju trećeg trofeja u sezoni. Ovo je važan trenutak za sport u našem gradu i za Rukometni klub 'Vojvodina'. Vaša posvećenost, timski duh i izuzetan talenat doveli su do ostvarenja ovog izuzetnog uspeha. Kroz borbu, upornost i disciplinu, uspeli ste da savladate sve prepreke na tom putu i još jednom vam čestitam na tome", naveo je Đurić.
  • Pezos

    12.06.2023 00:00
    Svaka čast! Kapa dole za celu sezonu i veliku dominaciju!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina izgubila od Napretka

Fudbaleri Vojvodine izgubili su večeras na "TSC areni" od ekipe Napretka rezultatom 1:2 u šestom kolu Mocart Bet Superlige Srbije.