Još jedan remi Voše na pripremama, sutra igraju protiv slovenačke Mure

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa AEK-om iz Larnake rezultatom 0:0 u četvrtoj proveri na pripremama u Sloveniji.
Još jedan remi Voše na pripremama, sutra igraju protiv slovenačke Mure
Foto: FK Vojvodina
Voša je prva pripretila, u drugom minutu, Kabić je sa 18 metara šutirao preko gola, a uzvratio je Kabezali već u trećem, na mestu je bio Toroman.
U 19. minutu AEK je imao najbolju šansu, nakon centrašuta sa levog boka, Ortiz je sa peterca gađao preko gola.
U 28. minutu ponovo je pripretila Voša, Milosavljević je ukrao loptu kraj desne aut linije i proigrao Ivanovića koji je pokušao da prevari čuvara i pogodi dalji ugao, ali je njegov udarac izblokiran. Do odlaska na odmor, Voša je imala još jedan pokušaj, Ivanović je iskosa sa leve strane pokušao da iznenadi golmana kiparske ekipe, ali je on odbio loptu u korner.
 
Prvi pokušaj u nastavku imao je AEK, Mamas je na isteku časa igre gađao sa distance, ali preko gola. Voša je zaigrala nešto konkretnije po ulasku Radulovića, koji je najpre u poslednjem trenutku izblokiran, potom je izveo solidan slobodnjak, a potom je i šutirao sa 20 metara, u poslednjem trenutku je intervenisao defanzivac kiparske ekipe. Ubrzo je još opasnije šutirao Vukčević čiji je udarac u 69. minutu prošao zamalo pored stative.
U 73. minutu AEK je imao najbolju šansu na meču, nakon centaršuta sa levog boka, Gonzales je gađao glavom sa peterca, ali je Toroman odličnom intervenicijom sačuvao gol Vojvodine. U 83. minutu AEK je umalo poveo, Tričkovski je u želji da primi loptu umalo lobovao Toromana, rezultat je ipak do kraja ostao nepromenjen.
 
Poslednju proveru fudbaleri Vojvodine imaju sutra, u petak od 18 časova, a rival je slovenačka Mura.
  • milmar

    14.07.2023 10:18
    pruzite
    vise sanse mladom golmanu Toromanu, decko je apsolutno zasluzio i vecu minutazu, postovanje...dete je Vojvodine, lepo vaspitan, odmeren
  • Pera

    14.07.2023 09:41
    NS
    U Vosi nikako da shvate značaja i ulogu
    Trenera i da im je pametnije da ulažu u kvalitetnog trenera
    Ovako sve he tanko....
  • Goran_NS

    13.07.2023 23:00
    FCV
    Batak slab trener,sa ovim,igracima Lalat bi show pravio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport